Асен Блатечки се е разминал на косъм от тежко произшествиеАсен Блатечки е катастрофирал от бързане да не закъснее за премиерата си

Асен Блатечки е катастрофирал на път за премиерата на последния филм с негово участие "Съдилището". Това призна самият актьор след официалното представяне на лентата вчера. Оказа се, че непосредствено преди премиерата секссимволът на родните кино и театър, е имал снимки за друг, нов български филм, в който той е главният герой.

[caption id="attachment_428401" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки[/caption]

Заради това актьорът бързал да не закъснее и претърпял катастрофа. Която, за негов късмет, се оказала лека. Пред близките си Асен Блатечки обяснил, че като по чудо се е разминал с по-тежко произшествие, научиха от "24 часа". Въпреки инцидента обаче звездата успя да влезе в кондиция доста бързо и остана с часове след края на филма, за да раздава автографи и да се снима с феновете си.

Само за афтърпартито Асен не успя да намери сили и се оттегли, обяснявайки, че е доста уморен. Любопитното е, че сред гостите на премиерата на "Съдилището" беше и майката на сина на актьора - Диляна Попова. Моделката обаче пристигна без Асен Блатечки, придружена единствено от две приятелки и си тръгна веднага след финала на лентата.

Двамата с актьора не си обелиха и дума по време на представянето на филма, а според близките им това е единствено с цел да се избегне нежеланото внимание към тях.

Както знаете, Асен Блатечки и Диляна Попова предизвикаха жесток скандал с връзката си, заради която звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" заряза жена си Катерина, с която беше заедно от 14 години и от която има дъщеря Катя.

Плод на любовта му с Диляна пък е синът им Борил, който се роди преди малко повече от месец.