Антония Петрова притесни близките си – слабее с часове!

Антония Петрова притесни близките си – слабее с часове!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова потърси услугите на доктор Емилова!

Съпругът, близките и родителите на Антония Петрова се страхуват за здравето й. Бившата Мис България 2009 направо се е вманиачила към килограмите и слабото тяло. Блондинката, която е женена за руски магнат стриктно следяла калориите си и била готова с дни да не слага и залък в устата си, обсебена от манията, че е дебела.

Преди дни тя посетила и известната диетоложка д-р Емилова. При нея моделката преминала четиринадесет дневен курс за отслабване, като била само на чайове, плодове и мед. При нея тя свалила два килограма от крехката си фигура, което хвърлило в паника и разтревожило силно нейните родители. Според близките й приятелки Антония Петрова се е вманиачила към килограмите и диетите.

Антония Петрова

Антония Петрова започва да става анорексичка

Антония Петрова, която освен титлата Мис България, спечели и титлата Мисис Русия просто се е побъркала на тема диети. Блондинката, която бе обвинявана във Фейсбук, че перфектната си фигура дължи на фотошопа непрекъснато опровергаваше заядливите забележки. Тя постоянно, за доказателство качваше на страницата си в социалната мрежа снимки от фитнес залата, където тренира и парка, в който почти постоянно тича.

Най-одумваната „Мис България” си навлече гнева на сънародниците ни с поредица от изцепки. Едната обаче взриви Фейсбук. Блондинката заяви, че българските жени са грозни и красотата за тях е мит. Единствено що-годе добре изглеждащи имали пластични интервенции по себе си. Моделката каза също, че скандалите около името й повишавали имиджа й и хората я познавали. Това ставало въпреки че манекенката не води телевизионно предаване и не участва в никакъв реалите формат. Скандалите около името й помагали на юридическата й кантора, защото хората непрекъснато я търсели за съвети и се вслушвали в тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Антония Петрова притесни близките си – слабее с часове!”

  1. Angelina Mednikarova

    Ное. 24. 2014

    А пък тая селяндурка изобщо не ме интересува. Руския магнат????????? Тоя кой знае как и от какво е станал "магнат" Нека й е на тая перничанска ……………

Добавете коментар