Николета Лозанова стана за смях в новото видео на устатия Боби Ваклинов!

Боби Ваклинов се е отдал на хип-хопа.След като не гони със скункса сгазили лука политици и известни лица от хайлайфа, репортера от „Господари на ефира” се занимава с музика. Напористият журналист вече е заснел няколко клипа, но истинско постижение за самия него е последното му парче „Първо на първо”.

В него той замерва телевизионната водеща Николета Лозанова на „Папараци” с яйца. С кокошия продукт обаче той не я цели директно и на живо, а нацелва образа й на календар.

[caption id="attachment_428297" align="alignright" width="300"]Николета Боби Ваклинов замеря Николета Лозанова - много хора биха се изкефили на тази гледка, още повече ако беше реална[/caption]

Видеото е снимано в птицеферма в Костинброд, заобиколен от над седем хиляди „щастливи” кокошки. На един от кадрите рапъра е с престилка, на която се вижда надпис „Видимо досадни”. Написанното е недвусмислена препратка към скандалния клип на Криско и певицата Мария Илиева.

Тестът на песента на Боби Ваклинов е дело на Богдана Митова, а режисьор на видео клипа е Мария Моева..

Интересното е, че във видео парчето има едно веселяшко намигане. Друг главен герой в вего е и една коза, която носи името Съботинка. Животното, след като получава страстната целувка от палавника се превръща в красива девойка. Момичето е Ивана, приятелката на репортера, с която двамата вече живеят заедно. Според упорития слух, напористия репортер вече й е предложил тя да му стане съпруга и майка на децата му.

Боби Ваклинов има вече доста записи зад гърба си. Но идеята и двигателят в най-новоот му парче е приятелката му Ивана, разкриват близки до двойката. Спорпед спецовете в жанра парчето си заслужава и те му предричат невероятен успех.