Елена Кучкова далеч не е тази "Бонбони", за която се представяше във Вип Брадър!

Елена Кучкова е сред скандалните имена на хайлайфа. Плеймейтката, която участва във ВИП Брадър и излезе на шесто място от формата не крие, че имала пороци. Но които, според нейните думи били преборени от самата нея. Мис Плеймейт, с която титла пазарджаклийката се накичи на последния конкурс не крие, че е опитвала твърди и опасни от медицинска гледна точка вещества. Тя ги е пробвала от любопитство, но веднага се отказала, тъй като употребата им не й се е харесала.

Блондинката смята, че настроението идва от вътрешната нагласа. Според нея, ако вярваш, че нещо е страхотно и ти действа така, това наистина се случва и става. Затова тя не иска да разчита на „патерици”, за да оправят настроението й, а да разчита на собствения си стремеж към щастие. Поради тази причина тя употребявала в умерени количества алкохол и пуши също с мярка. Според нейните думи Елена Кучкова запалила първите си цигари при притеснението около конкурса, където бе избрана за победител в „Мис Плеймейт”.

[caption id="attachment_428291" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова разкри, че не е толкова невинна, колкото изглежда[/caption]

Eлена Кучкова се показа и като една от най-капризните съквартиранти в шоуто на ВИП Брадър, което приключи преди дни. Тя беше вечно мрънкаща и оплакваща се, като най-много се тръшкаше за косата си. Блондинката непрекъснато разправяше, че за прическите си е броила голяма сума пари и затова често се оплакваше от задачите, които включваха и косата й.

В мисиите на Големия брат тя също участваше избирателно и затова често доста от задачите бяха провалени. Кучкова бе след тези от съквартирантите, които саботираха задачите на ВИП Брадър и затова често бюджета не стигаше за закупуването на необходимите хранителни вещества. Липсата на достатъчно храна и пиене пък предизвикваше чутовни скандали и кавги в Къщата.