Петко Димитров се е охарчил с 200 бона за новата си колаПетко Димитров не се скъпи, когато става въпрос за автомобили

Петко Димитров се фука с ново, тузарско возило. От няколко седмици бизнесменът хвърчи из улиците на София с чисто новия си автомобил Ауди А8. Който е специално избиран да е чисто бял на цвят. Собственикът на "Найт Флайт" се е обзавел с новата кола някъде в началото на есента, издават запознати.

[caption id="attachment_428293" align="alignleft" width="300"]Петко Димитров се фука с ново Ауди Петко Димитров се фука с ново Ауди[/caption]

За луксозното возило Петко Димитров се е изръсил с около 200 бона, разказват негови близки. Бърза справка показва, че цените на базовите модели на точно това Ауди започват от 150 хиляди лева. Колата на бизнесмена обаче е поръчкова, което със сигурност я е оскъпило с още минимум 50 хиляди, издават спецове.

В тази цена влизат всякакви допълнителни екстри, научиха от Hotarena.net. Самият Петко Димитров се радва като малко дете на придобивката си, издават го негови близки. Богаташът не спирал да джитка с Аудито из софийските улици, а доста често с него е забелязвана и съпругата му Яна. Именно с луксозното возило двамата пристигнаха и на концерта на сръбската турбо фолк икона Цеца Величкович, който беше на 7 ноември ва НДК.

Именно тогава двойката беше изловена и от папараците на Николета Лозанова, която смята да излъчи всички кадри с тях в епизода на предаването си тази неделя. Аудито е поредната придобивка на Петко Димитров към луксозния му автопарк. Бизнесменът е горд собственик на няколко лимузини марка Мерцедес, а също и джип на същата марка.

Заради зимните условия в страната бизнесменът дори обмисля в студените месеци да използва само джипа си, а Аудито да остави за по-топлото време.