Мис Хондурас Мария Хосе Алваро убита заради кокаин?

Мис Хондурас Мария Хосе Алваро убита заради кокаин?
5 (100%) 1 vote

Мис Хондурас Мария Хосе Алваро е била убита заради съмнителния бизнес на гаджето на сестра й

Мис Хондурас Мария Хосе Алваро беше открита мъртва, след като от дни беше обявена за издирване

Мис Хондурас Мария Хосе Алваро е била застреляна заради тъмни сделки на гаджето на сестра й София. Това е основната версия, по която работят разследващите тежкото престъпление. Според органите на реда Плутарко Руиз, който наскоро се е разделил със сестрата на красавицата, е замесен в сделки с разпространение и трафик на кокаин.

Мис Хондурас Мария Хосе Алваро

Мис Хондурас Мария Хосе Алваро

И след раздялата си със София се е ужасил, че тя може да се разприказва за аферите му. Което със сигурност ще му коства свободата, а нищо чудно и живота. Заради това мъжът е отвлякъл сестрите преди няколко дена и ги е убил като след това е заровил телата им.

Руиз вече е задържан заради пъкленото си деяние и се очаква в най-скоро време срещу него да бъдат повдигнати обвинения за убийството на 19-годишната Мис Хондурас Мария Хосе Алваро и сестра й. Разследващите вече са открили оръжието на убийството, а също и превозното средство, с което Руиз е отвлякъл сестрите.

От полицията продължават с разследването на престъплението, тъй като смятат, че убиецът е имал и съучастници, които са му помогнали в скриването на телата и опита да прикрие следите си.

Организаторите на конкурса Мис Свят пък изказа огромния си шок и възмущение от зверското убийство. 19-годишната красавица Мария беше сред основните претендентки за титлата Мис Свят като много специалисти й предричаха безпроблемна победа на финала, научиха от businessinsider.com.

Двете сестри изчезнаха след купон по случай рожден ден на тяхна приятелка, на който са били заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мис Хондурас Мария Хосе Алваро убита заради кокаин?”

  1. ЖАЛКО ЗА КРАСОТАТА.КАКЪВ ИЗВЕРГ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА УБИЕШ-КАКЪВ.НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАЖДАШ,НЕ Е ТРЯБВАЛО…

Добавете коментар