Черни дни настъпиха за футболния бос Коко Динев - виновна е Емилия!

Черни дни настъпиха за Коко Динев. Поп фолк дивата Емилия е решила сериозно да се заеме с извън габаритния си съпруг Коко Динев. Ресторантьорът и футболния бос доста е натежал и веднъж дори й споделил, че вече определено го морят килограмите му. Емилия само това и чакала, тъй като от доста време търсила начин да му каже да понамали малко килограмите си. Половинката веднага откликнала на желанието му да го втали, не само заради естетическата визия, но и заради здравословното му състояние.

Дори певицата решила сама да му изготви подходящ хранителен режим. В него съпругата му включила повече салати, плодове и зеленчуци. Коко Динев изобщо не обичал да си хапва плодове, бил ревизиран и към зеленчука, но решил да послуша благоверната си. Емилия почти изключила от менюто му и любимите му храни – тлъсто, тестено и в изобилие сладкиши.

[caption id="attachment_428280" align="alignright" width="300"]Емилия Коко Динев граден ще си умре, но Емилия е категорична[/caption]

При новия си хранителен режим Коко Динев „имал разрешение” само да консумира чисти меса и най-вече риба и пилешко. Освен това от софрата благоверната му изключила пърженото и наблегнала само на печено и варено.

Салатите Емилия приготвяла лично на Коко Динев и в тях наблягала повече на полезните съставки. Певицата дори му намалила алкохола. Жена му разрешавала само по едно малко вечер.

Диетата на Емилия вече давала ефект. Пухкавелкото смъкнал няколко излишни килца от мощното си телосложение. Той се чувствал по-добре и физически, и затова решил и занапред да слуша какво го съветва брачната му половинка.

Все пак Емилия е една от певиците с най-изваяни фигури. Тя полага неимоверни усилия да изглежда перфектно пред феновете. Емилия също набляга в менюто си повече на салатите, зеленчуците и плодовете в храната си. Тайната й за добрата визия е, че певицата си хапва по пет пъти на ден, без да прекалява с количеството приета храна.