Първата заварка в Биг Брадър Ол Старс вече е почти готова!

Биг Брадър Ол Старс отново вкара интригата, още със старта на шоуто. Освен че окова съквартирантите с пранги и ги подбра с цел провокация и заигравка, той „вкара в грях” един от малко известните мъжаги в шоуто. Победителят на „Биг Брадър фемили” Христо Трифонов, известен с консервативното си отношение към нежния пол бе „прикован” с белезници за Пламена. Провокативната брюнетка предизвика ефекта „Уау” у водещия Ники Кънчев. Той буквално припадна, опиянен от предизвикателното й облекло, от което ясно се открояваха голите й крака и нейното дълбоко деколте.

[caption id="attachment_428275" align="alignright" width="300"]Биг Брадър Ол Старс Първите флиртове в Биг Брадър Ол Старс между Христо и Пламена[/caption]

Той дори пожела от ръководството на медията да бъде прикован за нея. Нейният партньор е известен с това, че има отношение към жените, останало още от по-миналия век. Балканецът предпочита съпруга, която да го слуша и да му носи питието и салатата, веднага щом прекрачи прага на дома си. Това предизвика взрив у коментаторите в студиото на Ники Кънчев. Те са скандалната Албена Вулева, победителя на ВИП Брадър, комика Влади Въргала, паркетния лъв Евгени Минчев и победителката от предишния сезон на Биг Брадър Ол Старс, Златка Димитрова. И трите дами вкупом не одобриха примитивното отношение на Христо към нежния пол и го отпратиха в графата „селски мъж”.

Певицата Пламена, която участва в „Мюзик айдъл” и после стана поп фолк певица едва ли ще е този „мечтан от него” тип жена. Чаровницата стана най-известна с фотосесията си за мъжко списание, но по приумица на Биг Брадър Ол Старс остана прикована към един консервативен мъжага. С согото да дели всичко, дори и тоалетната и леглото с него. Дали ще има интрига и любовен завършек на „закопчаването” им тепърва ще видим.

В Къщата на Биг Брадър Ол Старс влязоха общо пет двойки, които също бяха закопчани един към друг. Актрисата Катето Евро бе завързана с белезници към Ники Китаеца. Катето има невероятна театрална кариера, телевизионно присъствие и обича да готви. Тя обеща пред Ники Кънчев, че ако някой има афинитет към готвенето и кухнята, тя ще му я отстъпи, без да прави скандали от това. Ники пък стана известен като брачната половинка на екстравагантия певец Азис. Двамата влезнаха и като семейство в предишен епизод на ВИП Брадър. След като се разделиха той се ожени за фолкаджийката Виолеат и двамата имат четиригодишен син.

Закопчани един за друг са общо пет двойки. Екшънът продължава и тази вечер с пълна пара.