Босът на ВИС-2 Георги Илиев ошамарил Тодор Славков заради Глория

Разглезеният син на Иван Славков-Батето и внук на Тодор Живков – Тодор Славков, си е намерил майстора, въпреки протекциите на фамилията си. Старата история носи, че Малък Тошко навремето изял шамарите на висаджийския бос Георги Илиев заради фолкфурията Глория. Не е тайна, че една от пионерките в попфолка е била голямата слабост на Главния, като дори се твърди, че заради него е стигнала до развод със съпруга си Илия Загоров. Глория обаче не била на сърце само на висаджийския бос. Мераци към русеката обаче проявил и Тодор Славков и в един момент, когато той станал адски досаден в ухажването си, певицата набързо решила проблема. Докладвала на Главния, че Малък Тошко я притеснява.

Тук историята вече има 10-годишна давност.

[caption id="attachment_428268" align="alignleft" width="300"]Малък Тошко Тодор Славков още се стряска на сън от шамарите на Главния[/caption]

Според преданията от ъндърграунда Георги Илиев изнесъл показна акция в несъществуващия отдавна НАЙ клуб, където синът на Батето бил грозно пребит пред цялото заведение. Лично Главния нанесъл първата унизителна плесница на досадника, а след това с него са разправили охранителите му. Говори се, че след мелето се наложило самият Иван Славков, въпреки високото си обществено положение тогава, да отиде на крака при Главния, за да му иска прошка за прегрешението на сина си. Тодор Славков получил опрощение от висаджийския бос, но има версия, че поискал нещо в замяна.

По онова време Георги Илиев се изживяваше като футболен бос на „Локомотив”-Пловдив, а цената да остави Тошко на мира била смърфовете да станат шампиони. Както и в крайна сметка се случва – година преди екзекуцията на Главния през 2005 г. Локо става шампион с единствената си в клубната история титла.

[caption id="attachment_428269" align="alignleft" width="300"]Георги Илиев Георги Илиев - големия кошмар на Малък Тошко[/caption]

Сега Тодоро Славков, когото сочат за един от любимците в Биг Брадър Ол старс, си спомня по различен начин историята с Глория. За боя признава, но не и че причината се казва Глория. Синът на Батето твърди, че с Георги Илиев пили заедно, но след това решили да се местят в друго заведение. Главния искал да вземе в компанията си девойки, които Малък Тишко счел за много грозни. Въпросът към Главния: „Ти луд ли си?” му дошъл в повече и той набързо ступал нахалника, който си позволил нагло да му противоречи. Така въпреки че се ползвал от огромните протекции на фамилията си, Тодор Славков също имал своя истински кошмар. И неговото име било Георги Илиев. Както се казва – всеки си намира майстора, дори да е син на Батето и внук на Тато. Тодор Славков влезе за втори път в Къщата на Биг Брадър, след като участва в един от предишните сезони за ВИП-ове. Очаква се Биг Брадър Ол старс той отново да покаже магариите си, които обаче зрителите много добре познават и едва ли ще останат доволни от участието му.