Славин Славчев ли ще бъде новият Х Фактор?!

Славин Славчев беше провъзгласен от зрителите за новия Х Фактор, след като взриви публиката и журито на „Х фактор” снощи с вечния хит на Куин-„Кой иска да живее вечно”. Той беше уникален, неотразим и публиката не закъсня да го възнагради. Във Фейсбук страницата на реалите бяха го посочили като фаворит над 7000 потребители и харесали още двеста, само за няколко минути.

Експанзивната Саня Армутлиева не се въздържа и изригна с думите, че не знае кой у нас може да изпълни тази трудна песен с такава лекота. Менторът и бивш член на „Авеню” Заки също не беше лаконичен след изпълнението на Славин Славчев и му заяви, че в негово лице той вижда новия победител на това издание на формата. А с признанието, че това е най-голямото изпълнение за сезона, Любо също изказа своето положително мнение към невероятния талант на Славин Славчев.

[caption id="attachment_428241" align="alignright" width="199"]Славин Славчев Славин Славчев спечели огромната любов на народа[/caption]

Славин Славчев обаче вдигна изключително високо летвата на шоуто, която снощи премина под мотото за вечните американски и европейски хитове.

Провокативният Георги Бенчев също изненада журито. С вечния хит на рок групата „Рамщайн” и боядисаната си коса и брада в цветовете на американското знаме той обра овациите на менторите и не остави никой безразличен в залата. Мария Илиева подготви своя човек Траян с песента „Ако има рай”, а момичешката банда „Сладките 16” с ментор Заки изтръгнаха признанието на журито, че са новите поп икони на българската естрада.

14-годишната Кристина Дончева изпълни вечното парчето на любимката си Лара Фабиан и никой в залата не остана спокоен след нейния глас и вокал. Освен с провокативната визия на Лейди Гага, невероятната Михаела изненада менторите и с това, че умело танцува на сцената на „Х фактор”, заедно с балета зад нея. Заки бе шокиран и не скри възхищението си, както и неговите колеги.

Най-възрастният участник в „Х фактор” Атанас Ловчинов успешно се върна на сцената с хита, който изпя, но не успя все пак да получи одобрението на всичките съдии в журито и най-вече на прецизната Саня.

Момчетата на Заки- братята Пламен и Иво за първи път получиха не особено одобрителните оценки на останалите му колеги. Менторът все пак не пропусна да спомене и за добрите им странии успешни попадения от предишните им изпълнения. Мирян също получи най-високото одобрение от баба си, но крайно противоречиви оценки от съдиите на музикалното шоу.