Емилия най-сетне разкри диетата си за отслабване, която практикува от години!

Поп фолк певицата Емилия разкри, че много внимава какво яде, за да поддържа перфектната си визия. Брачната половинка на футболния бос Коко Динев разкри, че огромен процент от изваяното й тяло се дължи на храната, която си слага в устата. Но певицата добави, че за нея следи изключително осторожно. За това с какво се храни, как и кога да яде се грижи и специален инструктор, който стриктно следи за калориите. Емилия винаги се е отличавала с добро телосложение, но сега то е изключително изваяно, въпреки че е майка, радват й се нейните почитатели.

[caption id="attachment_428217" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия разкри диетата, с която сваля успешно килограми[/caption]

Тя често е споделяла, че се стреми да ограничи до минимум от менюто си пърженото, тестени изделия и сладки. Емилия се въздържа и от прекомерна консумация на месо, като си хапвала най-вече пилешко и риба. Напълно изключвала свинското, както и пърженото месо.

Припомняме, че Емилия претърпя тежка катастрофа, от която оцеля без сериозни наранявания. Тогава тя сподели, че напълняла заради залежаването си. Но певицата бързо възстановила предишните си килограми като си хапвала само сезонни плодове, като за два дни смъкнала цели два килограма. Сега тя отново разчита на сезонни плодове и зеленчуци, с които да регулира теглото си.

Призна, че поддържа перфектната си форма, като се храни също по пет пъти на ден, но не прекалява с нищо, нито пък гладува. Винаги гледала да се придържа към центъра и изобщо да не изпада в крайности. Затова си позволявала да си хапва и някои забранени кулинарни изкушения, но винаги в умерени граници. Това правило тя си е създала през годините и се старае стриктно да го следва, защото е доказано, че има невероятен ефект.

Певицата иска да е в супер готина форма на предстоящия концерт на планета „Пайнер”. Тя ще радва феновете и зрителите си заедно със своите колежки, на рожденния ден на музикалната телевизия, когато ще се празнуват тринадесет години от създаването й.