Съдбата на жената-алкохоличка е страшна Преглеждания: 6769

0
Оценете този post

Сестра ми е алкохоличка и трябва да ви кажа, че няма по-трагична гледка от жена, която пие

alcoholic woman drinking spirits from bottle. Image shot 2006. Exact date unknown. Много пъти съм говорила с нея, казвала съм ѝ да спре, молила съм я и всичко е било напразно. Сега, от едно известно време тя сама е решила да се отказва от пиенето. Пробва да се случи това с капките Алкофитал. Прочела е за тях и си ги поръча. Аз мислех, че всичко пак е поредната нейна изцепка. Много пъти е казвала, че ще спира да пие, но така и не се е случвало. Сега обаче виждам нещо по-различно. Виждам, че има подобрение и че времето, през което не пие е много по-дълго от когато и да е. Аз съм страшно изненадана и затова ви пиша. Искам да вярвам, че този път ще продължи и ще стигне до края с отказването на алкохола и няма да чувам повече за нея, че е пропаднала алкохоличка. Искам да си намери някакъв приятел, да се задоми и да е като всички останали жени.

За капките Алкофитал мога да кажа, че са добри. Поне що се отнася до моята сестра, щом на нея действат, значи и на другите хора може да помогнат. Особено на такива, които имат проблем с алкохола. И затова споделям с вас кратката история на сестра ми – от една страна да имате информация, а от друга да помогна на някой, който не знае как да постъпи, за да се откаже от алкохола.

Анастасия Зинкова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.