Йорданка Христова с неочаквано признание за Влади Въргала

Йорданка Христова с неочаквано признание за Влади Въргала
3 (60%) 2 votes

Йорданка Христова направи неочаквано признание за Влади Въргала

Йорданка Христова проговори за отношенията си с Влади Въргала. Обичаната изпълнителка заяви, че много обича Влади и е готова на всичко за него. Тя заяви, че дори е била готова да излезе от ВИП Брадър, за да разчисти пътя на Влади Въргала към победата. Тя е категорична, че той е човекът, който най-много се нуждае от голямата награда, за да излезе от дупката, в която се намира в момента.

Йорданка Христова разкри, че заради Влади Въргала е жертвала много от съквартирантите в Къщата. Тя поясни, че става въпрос за разпределението в соцлагера.

Изпълнителката не скри радостта си от факта, че нейният фаворит е грабнал първото място. Въпреки това тя също се чувства победител, тъй като остана до финала.

Йорданка Христова

Йорданка Христова е била готова да напусне ВИП Брадър, за да подсигури победата на Влади Въргала

Йорданка Христова коментира в предаването на Гала и отношенията си с Евгени Минчев. В началото на престоя си в Къщата двамата демонстрираха близки отношения. Приятелството им не издържа на бурите в Къщите и двамата си размениха остри реплики.

Обичаната изпълнителка опроверга твърденията на Евгени Минчев, че той я е уредил да спи в самостоятелна спалня. Йорданка Христова сподели с Гала, че не е имала никакви уговорки с продуцентите на формата, освен да й осигурят отделна спалня, тъй като не може да спи с други хора. Изпълнителката допълни, че и най-малкият шум я дразни и може да я държи будна цяла нощ.

Тя каза, че след излизането си от Къщата все още не се е видяла с Евгени Минчев и не може да каже в какви отношения са двамата. Йорданка Христова заяви, изхождайки от отношението й към нея в Къщата, че вероятно той иска да промени програма на баловете, които организира, пише БЛИЦ.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар