Слави Трифонов подари скъп автомобил на бивша изгора

Слави Трифонов развърза кесията си и направи изключително щедър подарък.

Щастливка е бившата му изгора Аделина Димитрова, която придоби известност покрай участието си в конкурса на „Шоуто на Слави” – „Умна и красива”. Тогава жълтите издания писаха, че първо Слави Трифонов залитнал по нея, а след това и певецът от „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски. По-късно Боцко и Аделина узакониха връзката си, а към днешна дата двамата са изключително щастливи от появата на плода на тяхната любов – малката Ема.

[caption id="attachment_428142" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов подари скъп автомобил на бивша изгора Слави Трифонов подари скъп автомобил на бивша изгора[/caption]

От екипа на Слави Трифонов разкриват, че именно раждането на малката Ема умилило шоумена и той подарил „Порше Кайен” на бившата си. 26-годишната Аделина, която е родом от Русе дари живот на малката им дъщеричка в деня на музиката – 1 октомври. Кратката, но бурна любовна авантюра на Слави Трифонов с Аделина очевидно не е приключила окончателно, макар че вече е законна съпруга на Борис Солтарийски. Запознати издават, че шоуменът все още таи чувства към русенката и именно поради тази причина й е направил щедрия подарък.

Служители на Слави Трифонов шушукат помежду си, че ако не изпитваше все още чувства към Ади, не би и направил толкоз скъп подарък. Най-куриозен в цялата тази ситуация е фактът, че дори възлюбената на Слави Трифонов – Мартина Огнянова кара по-евтино возило, отколкото Аделина Димитрова. Бившата участничка в конкурса „Умна и красива” не само, че е на седмото небе от щастие от скъпия подарък, а и веднага побърза да нащрака снимки на новото лъскаво возило, които публикува в социалната мрежа Фейсбук. Близки до младото семейство на Борис Солтарийски разкриват, че той не останал никак очарован от щедрия подарък, който Слави Трифонов направил на съпругата му.

Мълвата носи, че певецът вдигнал лют скандал на Ади, когато видял скъпото лъскаво возило, паркирано пред блока им. Боцко дори настоял Ади да върне на Слави Трифонов автомобила, който струва близо 200 хиляди лева. Тя обаче категорично отхвърлила тази идея, заявявайки, че й е личен подарък и няма да го върне, пише pik.bg като цитира информация на „Всеки ден”.