Крисия е на прага на нервен и физически срив

Прекалената натовареност на ангелогласната Крисия оказа своето пагубно влияние върху крехката й психика.

След огромния успех, който Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим пожънаха на детската Евровизия в Малта, родителите на чаровницата направиха опит да я скрият след завръщането й на родна земя, но не успяха. Те са силно притеснени за здравето на малкото си момиченце и най-вече за това как ще й се отрази стреса. Веднага след като слязоха от сцената в Малта, ангелогласната чаровница Крисия и близнаците пианисти Хасан и Ибрахим бяха подложени на тотална експлоатация.

[caption id="attachment_428138" align="alignright" width="300"]Крисия е на прага на нервен и физически срив Крисия е на прага на нервен и физически срив[/caption]

При все, че трите талантливи дечица бяха на предела на силите си, при завръщането си в България, от екипа на Слави Трифонов, предвождан от Евгени Димитров-Маестрото ги накараха да пеят в „Гласът на България”.

В името на рейтинга на предаването си, Слави Трифонов изтормози и без това уморените до краен предел талантливи деца броени часове след завръщането им от Малта. Зрителите останаха разгневени от това, че шоуменът експлоатира безмилостно малките таланти. Но това далеч не беше всичко. След това талантливото трио бяха разхождани като панаирджийски мечета – първо се срещнаха с държавния глава Росен Плевнелиев, след това отидоха в Народното събрание, а за капак на всичко вчера кметът на Разград се снима с „най-конвертируемата българска валута” – Крисия. Ангелогласната чаровница сподели още при завръщането си в България, че е много уморена от емоциите, напрежението и пътуването, но този факт остана незабелязан от Слави Трифонов и екипът му, пише Блиц.

Междувременно Крисия сподели, че заради подготовката си за детската Евровизия не е посещавала учебни занятия в продължение на две седмици. Малката чаровница далеч не възнамерява да бяга от отговорност и да пропусне материала, напротив – тя ще го навакса чрез частни уроци при класната й ръководителка. Красавицата призна съвсем чистосърдечно, че най-трудно ще й бъде да навакса пропуснатия материал по предметите „Човек и общество” и „Човек и природа”.