Влади Въргала с откровени разкрития и признания ден след победата във Вип Брадър!

Любимецът на народа Влади Въргала призна, че изключително се кефил да допушва цигарите на джаз примата Камелия Тодорова. Снощният победител на реалите формата по Нова телевизия ВИП Брадър каза още, че с нея се познавали отдавна и той много я обичал. Ценял я като певица и човек. Затова му доставяло истинско удоволствие да й допушва фасовете, тъй като тя ги оставяла доста големи и недовършени.

Шампиона на шоуто на Големия брат сподели още при излизането си, че три пъти е избухвал, докато беше в Къщата. Но и при трите пъти ситуацията го е докарвала до ръба на търпението му и затова той е експлодирал. Но комика призна, че както бързо се пали, така и бързо прощава и му преминава. Каквото и да се е случило обаче, Влади Въргала заяви при излизането си като победител, че всичко вече е зад гърба му и той е забравил лошите моменти и думи, които са казали по негов адрес.

[caption id="attachment_428127" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала с откровени признания за себе си и шоуто[/caption]

Филмовият режисьор и актьор Влади Въргала беше човека, който открито си призна в къщата, че има дълбоки лични и професионални проблеми. Той разкри при една игра на ВИП Брадър в началото с кубчетата, че е имало много ситуации в живота му, които били изключително тежки. Такава е била борбата му с алкохолизма и диагнозата, която му поставили рак и с това, че заложил семейното жилище, за да спонсорира филма си.

Последната постъпка заплашвала да остави на улицата съпругата и децата му. Но винаги зад гърба си е чувствал подкрепата на жена си и децата им, но отношенията между съпрузите не били блестящи. Той дори си престраши за признае, че нее сигурен дали двамата ще остареят заедно. Но с присъщия си оптимизъм Влади Въргала каза също, че важното е да не се задържат лошите неща в себе си. И той гледа напред и най-вече няма да престане да вярва, че мечтите ще се сбъднат.