Сладката Крисия Тодорова става символа на България пред света!

Невероятната Крисия Тодорова от Разград най-вероятно ще стане рекламно лице на България. Това са поискали от холдинга на ресторантьорите и хотелиерите у нас. Според ръководствототя много по-добре ще представи родината ни от различните клипчета и логота за родината ни.

10-годишното момиче от Разград се представи умопомрачително на детската Евровизия в Малта. Чуждите медии и преса полудяха по чаровницата, която бе най-малка на възраст сред шестнадесетте конкурентни представители на държавите. Крисия „разби” събитието с песента „Планетата на децата”, под акомпанимента на невероятните пианисти, братята близнаци от Шумен Хасан и Ибрахим. С което спечели престижното второ място.

[caption id="attachment_428122" align="alignright" width="300"]Крисия Уникалната Крисия Тодорова ще се превърне в лицето на България пред света[/caption]

Малката певица Крисия ще пее на международното участие като български представител през пролетта пред световно известния музей в Париж, Лувъра. През него на ден преминават над тридесет хиляди туристи. За целта ангелогласната Крисия ще подготви нова песен с пианистите Хасан и Ибрахим. Тя ще бъде там по покана на Министерството на културата, което ще изложи в Лувъра българските тракийски съкровища.

Малката Крисия разказва, че след изявата й в Малта ще продължи да се подготвя с уроците, които е пропуснала заради участията й в конкурса за две седмици назад. Тя ще навакса пропуснатото с частни уроци. Още днес малката Крисия Тодорова започва учебните занимания в основното училище "Васил Левски" в родния си град Разград.