Влади Въргала остана без каквато и да било награда като победител в този сезон на ВИП Брадър

Чутовен скандал се развихри след финала на ВИП Брадър.

Победителят в този сезон на риалити формата Влади Въргала е бесен. Той възнамерява да съди продуцентите на ВИП Брадър и заплашва да извади на показ мръсните тайни от кухнята на шоуто, защото бил жестоко измамен. Оказва се, че Влади Въргала няма да получи договорения хонорар от ВИП Брадър. На всичкото отгоре това, че излезе последен от къщата на ВИП Брадър като победител, няма да му донесе нито по-голяма сума, нито пък някаква предметна награда.

[caption id="attachment_428076" align="alignright" width="300"]Влади Въргала възнамерява да съди продуцентите на ВИП Брадър Влади Въргала възнамерява да съди продуцентите на ВИП Брадър[/caption]

Влади Въргала е бесен на продуцентите на шоуто и не може да си прости, че в продължение на два месеца се е правил на шут и дори си е показвал „долните гащи”. Актьорът и продуцент беснеел, че можело да излезе по-рано от ВИП Брадър и резултатът пак щял да бъде същият. По-рано днес в предаването на Гала „На кафе” по Нова тв, Влади призна, че е имал сериозни проблеми със спиртните напитки, а на всичкото отгоре е разорен и е пред развод. Вместо така необходимите му финансови средства обаче, на финала Влади Въргала получи само бурните аплодисменти на публиката и плакет, че е любимата звезда на България.

Запознати издават, че този път продуцентите са се изгаврили много сериозно с ВИП-овете. Можеше поне да уредят едно возило от някой от спонсорите. Зрители на риалити формата също недоумяват какво го топли титлата „любимата звезда на България” при положение, че Влади Въргала неведнъж подчерта, че е влязъл в шоуто по икономически причини. От предаването обаче категорично посочват, че още от самото начало не е коментирана каквато и да било парична или предметна награда. Продуцентите твърдят, че през целия сезон нямало никакви обещания в тази посока и поради тази причина не е редно някой да се прави на сърдит, пише pik.bg.