Според неофициално потвърдена информация, братя Галеви са убити в ЮАР

Из ъндърграунда плъзна черната вест, че братя Галеви са били убити.

Мълвата носи, че гангстерите Ангел Христов и Пламен Галев, по-известни като братя Галеви, са били екзекутирани в Южноафриканската република и заровени на неизвестно място. Екзекуцията им била извършена от международни трафиканти на амфетамини.

Ако се вярва на мълвата, убийството на братя Галеви е било извършено още през септември и било отмъщение от чужди босове, чиито интереси били засегнати.

[caption id="attachment_428071" align="alignright" width="300"]Според неофициално потвърдена информация, братя Галеви са убити в ЮАР Според неофициално потвърдена информация, братя Галеви са убити в ЮАР[/caption]

На този етап все още никой не се наема да коментира доколко е достоверна тази информация. Въпреки това в средите на ъндърграунда усилено се твърди, че братя Галеви са били очистени в ЮАР. Както вече бе коментирано неведнъж, братя Галеви намериха пристан в Южноафриканската република благодарение на връзките си с местния капо ди тути капи - чехът Радован Крейчир. Скандалните дупнишки бизнесмени имат стара дружба с него. Близостта им е в резултат на факта, че братя Галеви го приютили в имението си в Ресилово в началото на милениума, когато Крейчир бил на обиколка из страната ни.

За момента информацията за екзекуцията на братя Галеви няма потвърждение нито сред специалните служби, нито сред лейтенантите им в Югозапада. Столичен криминалист изпитва известна доза съмнения, че евентуалното убийство на братя Галеми може да е конспирация, скалъпена от самите тях, тъй като колкото повече хора ги мислят за покойници, толкоз по-добре за тях. Специалистът посочва, че ако животът им е постоянно на фокус, ще е доста по-труден. За да бъде придадена известна доза достоверност на твърдението за убийството на братя Галеви, в него все пак има известна доза истина. Братя Галеви имат стари спорове с араби, които се занимават с международен трафик на забранени вещества. Дупнишките бизнесмени са сочени за поръчители на повече от десет убийства покрай овладяването на каналите за трафик на забранени вещества от страната ни към Близкия изток. Полицейските власти имат разработка, която сочи, че именно братя Галеви са поръчители на убийството на Фатик, пише vsekiden.com.