Снощи Евгени Минчев забрави за хапливия си нрав

Паркетният лъв Евгени Минчев се е променил до неузнаваемост.

Това стана ясно снощи в студиото на ВИП Брадър. Евгени Минчев, за който е всеизвестен фактът, че има доста пиперлив език, се държа изключително дружелюбно с останалите съквартиранти на финала на шоуто. Изненадващо за всички зрители пред телевизионните екрани, както и за присъстващите в залата, пиарът намери по няколко добри думи за всеки един от бившите съквартиранти.

[caption id="attachment_428067" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев не прилича на себе си след участието си във ВИП Брадър Евгени Минчев не прилича на себе си след участието си във ВИП Брадър[/caption]

Евгени Минчев бе крайно възмутен от твърденията, че победителят Влади Въргала не спазва добра лична хигиена. В негова защита той посочи, че по време на престоя си в къщата го е прегръщал неведнъж и нито тогава му е миришел, нито пък сега мирише. Още преди да стане ясно кой ще е победителят на този сезон на риалити формата, Евгени Минчев се обърна към семейството на Въргала с думите, че трябва да го приберат у дома като победител, независимо от развоя на шоуто. Промененият до неузнаваемост Евгени Минчев заяви, че Албена Вулева пък била много умна и сияеща. Най-печеливш от изненадващото поведение на Евгени Минчев се оказа рапърът Уош МС, на който паркетният лъв обеща тримесечен безплатен пиар.

Когато скандалното семейство Жени Калканджиева и половинката й Тачо излязоха на сцената, за да призоват публиката да гласува за тях, Евгени Минчев скочи като опарен от мястото си и запрегръща шестата по красота в света. За разлика от нея, половинката й Тачо получи поредния „шут”. Паркетният лъв се обърна към него с усмивка и артистизъм с думите „Махай се ти, бе”. Евгени Минчев не спести суперлативите си и по адрес на Жени, подчертавайки, че е „прекрасно момиче” и допълни, че бившата моделка е номинирана в конкурса „Бизнес дама на годината” в категория "Собственик на модна агенция".

Хапливият си нрав Евгени Минчев прояви само по отношение на водещия Ники Кънчев, който се опита да го подкани да говори по същество, пише pik.bg.