Евгени Минчев променен до неузнаваемост

Евгени Минчев променен до неузнаваемост
5 (100%) 1 vote

Снощи Евгени Минчев забрави за хапливия си нрав

Паркетният лъв Евгени Минчев се е променил до неузнаваемост.

Това стана ясно снощи в студиото на ВИП Брадър.
Евгени Минчев, за който е всеизвестен фактът, че има доста пиперлив език, се държа изключително дружелюбно с останалите съквартиранти на финала на шоуто.
Изненадващо за всички зрители пред телевизионните екрани, както и за присъстващите в залата, пиарът намери по няколко добри думи за всеки един от бившите съквартиранти.

Евгени Минчев не прилича на себе си след участието си във ВИП Брадър

Евгени Минчев не прилича на себе си след участието си във ВИП Брадър

Евгени Минчев бе крайно възмутен от твърденията, че победителят Влади Въргала не спазва добра лична хигиена. В негова защита той посочи, че по време на престоя си в къщата го е прегръщал неведнъж и нито тогава му е миришел, нито пък сега мирише.
Още преди да стане ясно кой ще е победителят на този сезон на риалити формата, Евгени Минчев се обърна към семейството на Въргала с думите, че трябва да го приберат у дома като победител, независимо от развоя на шоуто.
Промененият до неузнаваемост Евгени Минчев заяви, че Албена Вулева пък била много умна и сияеща.
Най-печеливш от изненадващото поведение на Евгени Минчев се оказа рапърът Уош МС, на който паркетният лъв обеща тримесечен безплатен пиар.

Когато скандалното семейство Жени Калканджиева и половинката й Тачо излязоха на сцената, за да призоват публиката да гласува за тях, Евгени Минчев скочи като опарен от мястото си и запрегръща шестата по красота в света.
За разлика от нея, половинката й Тачо получи поредния „шут”. Паркетният лъв се обърна към него с усмивка и артистизъм с думите „Махай се ти, бе”.
Евгени Минчев не спести суперлативите си и по адрес на Жени, подчертавайки, че е „прекрасно момиче” и допълни, че бившата моделка е номинирана в конкурса „Бизнес дама на годината” в категория „Собственик на модна агенция“.

Хапливият си нрав Евгени Минчев прояви само по отношение на водещия Ники Кънчев, който се опита да го подкани да говори по същество, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар