Йорданка Христова се е ядосала, че Влади Въргала е по-харесван от неяЙорданка Христова е решила да прекара зимата далеч от България

Йорданка Христова е обидена от второто си място във ВИП Брадър. Естрадната ни легенда не била никак доволна, че зрителите са определили Влади Въргала за по-обичан от нея, както стана ясно снощи. Затова певицата е решила да се махне от страната ни, поне докато обидата й попремине, издават я нейни близки.

[caption id="attachment_428049" align="alignleft" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова[/caption]

Само ден след финала на риалитито, Йорданка Христова вече стяга багажа за любимата си дестинация - Куба. Данчето е решила да прекара зимата там, където хем е топло, хем ще е на хиляди километри от България и няма да мисли за шоуто, научиха от vsekiden.com.

Нейни близки издават, че плановете на певицата са да се върне чак напролет в България. "Тъкмо и истерияра покрай ВИП Брадър и победата на Влади Въргала ще е попреминала", коментират онлайн потребителите. Изпълнителката на "Ще продължавам да пея" заминава за екзотичната държава с парите, изкарани от участието й в шоуто.

Както знаете, тя е звездата с най-високия хонорар от продукцията. Част от изкараното звездата е решила да даде на свекър си Григор Стоичков, за когото се грижи постоянно. Останалите още преди старта на шоуто Йорданка Христова решила да използва за себе си.

"Заслужавам да се поглезя, след всичко преживяно тези месеци", отсякла певицата малко след излизането си от Къщата снощи. Данчето дори поканила с нея дъщеря си Ивана и половинката й Камелия, но те й отказали, тъй като имали много ангажименти покрай кафето си, което отвориха наскоро.

А пък и Камелия, която нашумя покрай връзката си с Люси Дяковска, все още се притеснявала от по-голяма близост с прочутата майка на половинката си.