Биг Брадър Ол Старс стартира в сряда

Макар да са изминали само няколко часа след финала на ВИП Брадър, вече са ясни първите заложници на Биг Брадър Ол Старс.

Според неофициално потвърдена информация, първите участници, които ще прекрачат прага на къщата на Биг Брадър Ол Старс ще са актрисата Тодор Славков и Катето Евро и. Шоуто, в което ще вземат участие звезди от предишните формати на Биг Брадър ще стартира в сряда. Първите двама участници на Биг Брадър Ол Старс вече са прибрани „на топло” в един от хотелите в столицата, където вече е стартирала изолацията им. Те ще прекрачат прага на новия дом в сряда заедно с останалите участници в риалити формата.

[caption id="attachment_428003" align="alignright" width="300"]Биг Брадър Ол Старс стартира в сряда Биг Брадър Ол Старс стартира в сряда[/caption]

Тодор Славков е получил отново покана от продуцентите на Биг Брадър Ол Старс, тъй като е предизвикал най-голям зрителски интерес при предишното си участие във формата. Наследникът на Тато не само успя да забавлява зрителите и съквартирантите и да разсее голяма част от негативните предубеждения по негов адрес, а и успя да създаде нови. Малък Тошко подчерта категорично, че неговият фаворит в този сезон на ВИП Брадър е била Албена Вулева, която успяла да го изненада много приятно. Тодор Славков определи скандалната тв водеща като изключително силен играч. Наследникът на Тато бе непоколебим в най-важното условие за победителя на формата – трябва да е активен и по някакъв начин нестандартен.

Разбира се в типичния си стил, той не пропусна да подчертае, че в този ред на мисли именно той ще бъде победителят в Биг Брадър Ол Старс, тъй като притежава всички тези качества, както и много други. Малък Тошко обаче отказа да ги изброи и подкани зрителите на риалити формата да го гледат, за да ги видят. Тодор Славков твърди, че не е изградил предварително каквито и да било планове и стратегии и ще реагира спонтанно, пише pik.bg. По всяка вероятност ще го прави с типичното си чувство за хумор.