Подгласничка на Влади Въргала беше естрадната ни дива Йорданка Христова

„Много рискове имаше, но съм в перфектна форма. За нас, с Влади Въргала беше все едно кой ще стане първи” – заяви след излизането си от Къщата на ВИП Брадър Йорданка Христова. „Не, ти си голямата звезда на България. Живата икона. Благодарим ти!”, заяви Ники Кънчев, посрещайки певицата на излизането й от Къщата.. Любима звезда на България обаче стана Влади Въргала. „Аз имах двама фаворити – Йорданка Христова и човека, който влезе с кауза Тити Папазов” – каза развълнуваният Влади Въргала, посрещнат от Ники Кънчев, който му връчи плакета на предаването. Актьорът беше обран и сдържан, като внимаваше да владее емоциите си.

[caption id="attachment_428000" align="alignleft" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала стана любимата звезда на България[/caption]

Малко преди финала Влади Въргала не успя да скрие емоцията си и с насълзени очи призна, че сърцето му принадлежи на съпругата му Силвия, на сина и дъщеря му. Йорданка Христова пък се пошегува, че са я представили като същинска Майка Тереза, а всъщност тя била една жена, която просто искала „да продължава да пее”. В хода на предаването Влади Въргала призна, че е влязъл в шоуто поради финансови съображения. След като финансира проекта си „Шменти капели”, който не донесе очакваните приходи, семейството на актьора започна да изпитва сериозни парични затруднения и за това се пише от месеци. Е, дано сега Владислав Карамфилов реши проблемите си и да похарчи разумно паричната награда. Още в коментарното студио Евгени Минчев подхвърли остроумната реплика: „Ако Влади Въргала победи, значи комунизмът си е отишъл”. Магърдич Халваджиян каза, че няма фаворит, тъй като познава добре и двамата и държи на тях. На излизане от Къщата Тачо и Жени Калканджиева демонстрираха близки чувства. Те се разцелуваха като млади влюбени и заявиха, че въпреки всичко продължават напред. Диджеят Уош МС се държа в своя стил – инфантилно.Това момче наистина е замръзнало някъде в тийнейджърската си възраст. От сряда БИГ Брадър става Ол старс – обяви Ники Кънчев. Кои звезди ще влязат в шоуто обаче, предстои да видим.