Ивайла Бакалова е в отлично здраве и страхотна визия след травмата!

Ивайла Бакалова е решила да става бизнес дама. Моделката искала да си отвори автомивка. Идеята й дошла, след като суперлъскавия й джип се на тресъл в една дупка след дъжд и изкривил единия си калник. Тогава й дошла идеята, че може да си отвори такава мивка за измиване на автомобили. След като разгледала нещата, Ивайла Бакалова разбрала, че в бъдещето й бизнес начинание има доста хляб и затова решила да действа.

Манекенката взела присърце нещата, като първоначално се огледала за свободен терен. Тя намерила подходящо място за целта в столичния квартал „Лозенец” , за който бил необходим доста сносен наем.

[caption id="attachment_427988" align="alignright" width="240"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова взе решение за съвсем нов и непознат за нея бизнес[/caption]

Но след това започнало и ходенето й по мъките. Манекенката трябвало да се сдобие и с необходимия документ. Хартийката била необходимо да се издаде от служба „Транспортна инфраструктура”. Но дирекцията се намирала в стара сграда, без асансьори и приемала граждани само два дни в седмицата.

Освен това тя била принудена да катери стълбите пеша, при адски болки в крака си. Припомняме, че след като участва в „Къртицата”, при една от мисиите манекенката получи сериозно нараняване на коляното. Катапулта й се закачи на въжето и тя се оплете в него, като получи здрава контузия. Последваха сложни операции у нас и в чужбина и дълги, няколко месечни възстановявания на коляното.

След като получила желания документ, Ивайла Бакалова продължила и с останалата подготовка, за да отвори автомивката. Тя вече била закупила пароструйка, която й струвала пет хиляди лева. Манекенката вложила още три бона, за да закупи прахосмукачка с пералня.

Ивайла Бакалова имала идея да не предлага в мивката само традиционните неща, а и да прибави още няколко екстри. Едни от тях било да извършва цялостна козметика на леката кола или на джиповете. Традиционните дейности като външно и вътрешно измиване на автомобила също били сред услугите, които щяла да предлага Ивайла Бакалова в новото си бизнес начинание.