Невероятна изненада получи детето-чудо Крисия Тодорова!

Уникалната Крисия Тодорова ще пее в един от най-великолепните музеи в света, Лувъра в Париж. През него на ден само минават над тридесет хиляди посетители.

Вечно усмихната, чаровна, вглъбена или състрадателна, малката Крисия отново ще представи България там през тази пролет. Замисълът е на министъра на културата Вежди Рашидов, който иска да прослави не само страната ни, но и таланта на уникалните ни деца.

[caption id="attachment_427975" align="alignright" width="300"]Крисия Уникално талантливата Крисия Тодорова ще пее в Лувъра[/caption]

Малката ангелогласна Крисия спечели второ място на детската Евровизия, заедно с пианистите, братята близнаци Хасан и Ибрахим. Те направиха българите най-щастливи на света Това е най-доброто представяне на страната ни от години на тази сцена. Крисия Тодорова бе най-малката участничка сред конкуренция от шестнадесет страни. Нашите малчугани ни накараха за пореден път да се гордеем и да се радваме на тази вълшебни детски таланти.

Чаровната Крисия се размина за малко с успеха да грабне първото място, но е много доволна от случилото се. Според чуждата преса Крисия и братята пианисти са победителите и сензацията за този сезон на култовото събитие. Те са моралните призьори, тръбят западните издания. Блестящото българско трио грабна сърцата на цяла Европа с класическата песен „Планетата на децата”.

Вежди Рашидов сподели още, че малката Крисия Тодорова ще бъде сред специалните гости и изпълнители и на откриването за възстановяване на държавния цирк. Малката певица ще участва и на още куп други важни събития, свързани с престижа и повишаване на авторитета на страната ни.

С изпълнението си Крисия Тодорова и пианистите Ибрахим и Хасан направиха така, че за България да се разчуе по целия свят. И то с гордост, възхищение и умиление.