Яна Акимова отново бременна от Петко Димитров - обеща му го!

Приказката на Яна Акимова и богаташа Петко Димитров няма край. Двамата съпрузи са щастливи заедно и планират още едно удоволствие. А то е да имат и второ дете. За да си има малкия Доминик братче или сестриче. Младата майка се възстанови много бързо и показа страхотна форма, само няколко месеца след като роди първото си дете. Кръшната танцьорка вече наближава тридесет години и не иска да ражда много след това.

Освен това Яна Акимова иска децата й да имат по-малка разлика. Мъжът й, ресторантьора пък е прехвърлил четиридесетте години и също му е време да стане отново татко. Припомняме, че бизнесмена вече има един по-голям син от актрисата и телевизионна водеща Мария Игнатова. Настоящата водеща на музикалното шоу „Х фактор” се раздели с него и в момента е с колегата си, комика и водещ на „Господари на ефира” Димитър Рачков.

[caption id="attachment_427968" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Яна Акимова готова да роди второ дете на Петко Димитров[/caption]

Припомняме, че наскоро Яна Акимова и Петко Димитров заминаха на романтична ваканция в столицата на Великобритания- Лондон. Поводът беше годишнината от сватбата им. Събитието съвпадна и със световен конкурс по спортни танци. Тогава Петко Димитров призна, че за първи път попада на такова грандиозно събитие. Съпрузите празнуваха памучна сватба и затова си подариха според традицията памучни изделия, както и сувенири от текстил.

Още тогава красивата съпруга на Петко Димитров реши да сбъдне желанието му и да му роди още едно дете. Ако то пък се случи да е момиченце, Петко щял да бъде на седмото небе от щастие и радост. Яна Акимова обещала да сбъдне мечтата на мъжа си в най-скоро време. Петко Димитров се оказал много много баща. Той бързал от работа, за да види бебока си, дори с радост му сменял памперсите и му посвещавал цялото си свободно време.