Кубрат Пулев не заслужавал подкрепа, понеже бил гадняр и мародерКубрат Пулев не бил добър българин и не бивало да бъде възвеличаван

Кубрат Пулев не заслужавал никаква подкрепа, тъй като бил лош човек! Скандалното твърдение идва не от някакъв анонимен онлайн потребител - хейтър, а от български депутат! Който всъщност до вчера беше не по малко анонимен.

[caption id="attachment_427972" align="alignright" width="300"]Реформаторът-анонимник нападна Кубрат Пулев Реформаторът-анонимник нападна Кубрат Пулев[/caption]

След като се изцепи по изключително грозен начин за Кобрата обаче, днес почти няма българин, който да не е разбрал кой е Антони Тренчев. Въпросният анонимник използва онлайн пространството, за да обясни как нямало да подкрепя Кубрат Пулев в мача срещу Кличко, тъй като нашият не го заслужавал.

Понеже не бил добър българин и човек и не заслужавал абсолютно никакво уважение, камо ли подкрепа. "Той е лош човек и аз няма да викам за него само защото бил българин", изцепи се Тренчев. И продължи да сипе огън и жупел по Кубрат Пулев, обвинявайки го, че е мародер и се държи като хулиган из нощните заведения.

Кубрат ПулевСпоред депутата, който е в Народното събрание като част от Реформаторския блок, Кобрата редовно се гаврел с беззащитни хора, понеже нямало кой да му противоречи. "Възвеличаването на подобна съмнителна личност е опасно и пошло", категоричен е народният представител, видяха от Агенция ПИК.

Естествено думите на реформатора предизвикаха вълна от негодувание и гневни изблици в онлайн пространството. "Какво се правиш на интересен", "Като си толкова отворен, защо не повториш думите си в лицето на Кобрата", са само малка част от възмутените реакции на родните фенове.

Които са на мнение, че без значение дали Кубрат Пулев се държи като хулиган по дискотеките или не, всеки българин е длъжен да го подкрепи в мач от подобна важност. А не да се чуди как да се прави на интересен на негов гръб.