Николай Бареков направи скандално разкритие

Николай Бареков направи скандално разкритие
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков твърди, че Реформаторите се разпадат

Лидерът на ББЦ (БДЦ) Николай Бареков направи скандални разкрития от Брюксел.

Николай Бареков заяви, че най-накрая е лъснала алчността на Реформаторите за власт и пари и допълни, че премиерът трябва да вземе спешни мерки, тъй като те вече се разпадат.
Според него е повече от очевидно, че стартът на това управление е като фарс и изрази надежда, че краят му ще бъде по-обнадеждаващ.
Николай Бареков посочи, че проблемът на управлението на ГЕРБ се състои в това, че са заложили на удобни коалиционни партньори от гледна точка на това, че дълго са стояли гладни и в опозиция.
За огромно разочарование на ГЕРБ обаче, тези партньори залагат огромна мина в Кабинета Борисов.

Николай Бареков твърди, че Реформаторите се разпадат

Николай Бареков твърди, че Реформаторите се разпадат

Николай Бареков прогнозира, че управляващата коалиция няма да издържи дълго време. Неговите очаквания са тя да се разпадне в твърде кратък срок.
Евродепутатът посочи, че е повече от очевидно, че партиите в Реформаторския блок не могат да се понасят помежду си.
Това стана ясно и от категоричния отказ на Гроздан Караджов и Димитър Делчев да седнат един до друг и този факт сериозно затрудни водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян.
Според Николай Бареков съществуването на АБВ и Патриотичния фронт съвместно с Реформаторите е изключително проблемно. Именно поради тази причина евродепутатът предвещава, че настоящото управление е обречено, ако не вземе спешни мерки.
Николай Бареков посочи, че вкарването на Патриотичния фронт, Реформаторите и АБВ в коалиция, е огромна грешка.

Лидерът на ББЦ заяви, че му е направило впечатление, че партията, която постигна доста скромен резултат на изборите, към днешна дата има претенции за огромен брой зам.-министри, министри и областни управители. Тази наглост ще отврати допълнително избирателите, а алчността на Реформаторския блок за постове и пари няма да остане скрита.
В заключение Николай Бареков посочва, че фактът, че съпартийци не могат да седнат заедно в телевизионно студио е огромна обида за българския народ и за демокрацията, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николай Бареков направи скандално разкритие”

  1. Тери Гешева

    Ное. 17. 2014

    Деформаторите се разпаднаха още преди да се съберат, смехотворен образ в политиката, напомнан изкуствено от ББ. За много неща е прав Бареков, но не знам защо изтикаха партията в опозиция, а прибраха само ГМО продуктите.

Добавете коментар