Владо Карамазов е на път да съсипе кариерата си

Чаровният актьор Владо Карамазов се срина тотално.

Запознати разкриват, че водещият на риалитито ”Сървайвър” е направо неузнаваем. Звездата на Народния театър Владо Карамазов, който е известен с безупречния си външен вид, скъпите дрехи и безукорната прическа, напоследък ходи чорлав, небръснат и размъкнат, пише „Всеки ден”. Занемареният му външен вид обаче не е единственото нещо, което буди сериозно притеснение сред приятелите му.

[caption id="attachment_427899" align="alignright" width="300"]Владо Карамазов е на път да съсипе кариерата си Владо Карамазов е на път да съсипе кариерата си[/caption]

Близки до Владимир Александров, както е истинското име на Владо Карамазов разкриват, че от известно време насам се е увлякъл сериозно по чашката. Вместо да започне утрото си с кафе, Владо Карамазов посягал към твърдите питиета. До вечерните часове любимецът на родната публика вече бил сериозно почерпен и това не го спирало да продължи да обикаля с приятели из столичните заведения до ранни зори, при все че е наясно, че на следващия ден има ангажименти от ранни зори. Именно такъв бил и случаят с пресконференцията по повод „Нощта на театрите”, която се проведе в събота сутринта.

Въпреки, че един от почетните посланици на мащабната проява бе във „Виваком Арт Хол" заедно с Деян Донков, Радина Кърджилова, Иван Юруков, Юлиян Вергов, Силвия Петкова и Иво Аръков, Владо Карамазов не се посвенил да се появи във видимо „вчерашно” състояние. Очевидци разкриват, че актьорът бил неадекватен и раздразнителен и имал „огромни черни алкохолни торбички” под очите. Владо Карамазов не успял да произнесе речта, заради която отишъл, а за капак на всичко изпитвал сериозни затруднения да свърже две изречения, докато разговарял с останалите. Вероятно поради тази причина той останал вторачен в мобилния си телефон през по-голямата част от времето.

Колегата му Юлиян Вергов, за когото е всеизвестен фактът, че не се впечатлява лесно и не си слага много на сърце нещата споделя, че никога не го е виждал в такова състояние. Той също е категоричен, че от няколко месеца насам Владо Карамазов не е същият човек, пише pik.bg.