Крисия тръгва на частни уроци, за да навакса пропуснатия учебен материал

Ангелогласната Крисия стъпи снощи на българска земя заедно с близнаците Хасан и Ибрахим.

Веднага след прибирането си в родината, Крисия и близнаците взеха участие в „Гласът на България”. Покрай множеството си ангажименти заради участието й в детската Евровизия, ангелогласната чаровница не е посещавала учебни занятия две седмици. В интервю за вестник „24 часа”, Крисия разкри, че не смята да изостава с учебния материал и ще навакса пропуските. На въпроса как ще навакса пропуснатия учебен материал, тя отговори, че ще ходи на частни уроци при нейната класна ръководителка.

[caption id="attachment_427886" align="alignright" width="300"]Крисия тръгва на частни уроци, за да навакса пропуснатия учебен материал Крисия тръгва на частни уроци, за да навакса пропуснатия учебен материал[/caption]

Крисия призна съвсем откровено, че най-трудно ще й бъде с наваксването на материала по „Човек и природа” и „Човек и общество”, тъй като по тези два предмета винаги пишат много. Тя не скри радостта си от това, че е успяла да завоюва второто място заедно с близнаците Хасан и Ибрахим. Заедно с тях беше и екипът, осигуряващ триото, начело с Евгени Димитров-Маестрото, който е автор на песента, с която Крисия завладя сърцата на милиони хора по света. Крисия не скри, че е много развълнувана и бе категорична, че ще продължава да пее и занапред.

Първото нещо, което ангелогласната чаровница поиска, бе да види семейството и приятелите си. Тя обеща общо бъдеще с близнаците Хасан и Ибрахим. Веднага след пристигането си на летище „София”, Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим отидоха в „Гласът на България”, където изпълниха култовата песен на покойния Емил Димитров – „Моя страна, моя България”. Чаровната Крисия не пропусна да благодари на всички за подкрепата. Малко по-късно по време на пресконференцията, Крисия призна, че в самолета всички са й ръкопляскали и е било изключително красиво. Феноменалното дете дори успяло да предизвика сълзи в очите на голяма част от пасажерите.

Именно Крисия бе човекът, който накара Меглена Кунева и Николай Бареков. Премиерът Бойко Борисов също отбеляза победата на триото, подчертавайки, че това е забележителен ден за България, пише pik.bg.