Кобрата е категоричен, че Кличко не заслужава уважение

Българският боксьор Кубрат Пулев-Кобрата пристигна снощи на летище София.

Кобрата бе посрещнат от десетки фенове, които скандираха „Кобра, Кобра…”. След загубата си от Кличко с нокаут в петия рунд, Кобрата пристигна на летище „София” със слънчеви очила, които донякъде прикриваха тежкия оток под дясното му око. Кобрата подчерта, че никак не е лесно човек да се бори с мафията и допълни, че ако му бъде дадена възможност за реванш срещу Кличко, задължително ще се възползва. Въпреки тежкия удар, който Кобрата получи от Кличко, той не се отказва и заяви, че ще продължава да се учи и да се развива.

[caption id="attachment_427882" align="alignright" width="300"]Кобрата е категоричен, че Кличко не заслужава уважение Кобрата е категоричен, че Кличко не заслужава уважение[/caption]

Междувременно футболната ни легенда Христо Стоичков изрази подкрепата си към Кобрата. Стоичков публикува снимка на Кобрата от телевизионното предаване на срещата и веднага след мача написа, че това, че Кобрата е изгубил битката, съвсем не означава, че е изгубил войната. Легендарният футболист му вдъхна надежда с думите: „Ти можеш!” Ексфутболистът подкрепи Кобрата и преди мача като пусна обща снимка, пожелавайки му да стане №1 в света на бокса.

След мача Владимир Кличко сподели, че е останал изненадан от огромната подкрепа, която е получил Кобрата в О2 Арена в Хамбург по време на мача за световната титла в тежка категория. Преобладаващата част от зрителите в препълнената зала окуражаваха Кобрата, скандирайки името му. Кличко призна, че множеството българи в залата и огромната подкрепа за Кобрата са улеснили много задачата му, защото са го надъхали още повече за победа. Украинецът подчерта, че е искал да докаже на всички онези, които са си позволили да го осквернят, че все още е по-добър от Кобрата. Вчера той отлетя за Щатите при бременната си годеница Хейдън и ще очаква раждането на дъщеричката им. В заключение Владимир Кличко заяви, че е попитал брат си Виталий дали нещо се променя, когато станеш баща, а той му е отговорил, че бащите удрят по-силно, пише pik.bg като цитира БТА.