Кубрат Пулев бе смазан от Кличко, но въпреки това прослави България!

В мача на годината украинецът Владимир Кличко победи българския боксьор Кубрат Пулев- Кобрата, но не го срази. След като падна в нокаут на петия рунд от двубоя от мега железния чук на Украйна Кобрата заяви, че продължава напред. Още, че българския народ е уникален и той няма да се откаже да върви само напред до пълната победа.

Невероятно видео обикаля от снощи, след мача между двамата претенденти за победата. Ня тях ясно се разкрива картинката за размазващите удари на Кличко, които са уникално жестоки и поразяващи. Според различните европейски сайтове ударът на Кличко се равнява на седемстотин килограма. Това е все едно човек да бъде блъснат от лек автомобил, който се движи с четиридесет и пет километра в час.

[caption id="attachment_427866" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кличко направо смаза лицето на Кубрат Пулев[/caption]

Украинецът повали Кобрата в петия рунд с нокаут. Но след този мач всички, а и самия Кобра заяви, че продължава напред. Той отчита грешките си, но не се отказва от победата, ако все пак Кличко и кликата около него му разрешат отново се изправят лице в лице.

След мача докторът на първенството изпрати Кобрата в болница. Най-вероятно той има счупен нос, счупена скула. Ще се проверява на скенер и общото състояние на професионалния боксьор, като ще се види дали има и някакви поражения на мозъка. Кличко и Кубрлат Пулев се изправиха един срещу друг, като българина искаше да отнеме от украинеца титлата на международната спортна федерация по професионален бокс.

Според коментаторите у нас Кобрата има потенциал да срази Кличко, след като той даде заявка, че има потенциал за това. Не него обаче не му достигат достатъчните тренировки, както и това, чме близо година та.ой не се сражавал в истински двубой с истински спаринг партньор, а само е тренирал в зала. Но срещата с Кличко е своебразен негов университет, след което Кубрат Пулев ще се изправи още по-можещ, могъщ и с огромен хъс за победа. И след време, ако отново се изправи срещу Кобрата той ще го победи, без съмнение.