Жени Калканджиева и Тачо решиха да вдигнат невероятен купон!

Щурото семейство на Тачо и Жени Калканджиева са обещали лудо парти на своите приятели и съквартиранти, след като излязат от Къщата на ВИП Брадър. В нея те прекараха повече от два месеца в затворено пространство.

След като утре ще бъдат вече свободни, Жени Калканджиева и Тачо са решили да съберат над стотина риятели в култовото заведение на Пепи Лашков в столицата „Червената ябълка”.

[caption id="attachment_427858" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо вдигат грандиозен купон, разбира се, с много бира[/caption]

Тържеството ще се организира от техни близки приятели, сред които манекенката Наталия Милкова, както и Васил Петев ще са сред главните организатори. В шоуто, но извън Къщата на ВИП Брадър са поканени да участват и техните съквартиранти. Там ще присъстват пиарката Ива Екимова, светският лъв Евгени Минчев, модела Мартин Маринов. Сред гостите ще бъдат още актьора Иво Аръков, джаз примата Камелия Тодорова и още един вагон техни съквартиранти. Определено обаче срез гостите няма да бъдат заядливата рускиня Людмила Захажаева, както и устатата й наследница, мадам „Сигнално жълто” Албена Вулева.

Повечето от играчите в този сезон на брадърите под егидата на социалистически образцов дом отново ще се съберат заедно на шумно парти. Този път обаче играчите няма да бъдат под записващите телевидионни камери, а ще бъдат в нощен клуб.

Шестата по хубост в света и нейния съпруг Тачо показаха в Къщата странни отношения помежду си. Имаше сълзи, кавги, чутовни скандали, имаше закани, имаше сълзи, разочарование и още какво ли не, както във всяко едно семейство. Но двамата, шефката на модна агенция „Визаж” и нейния мъж, който по-скоро прилича на квартален мачо и обича повече от всичко своята бира все пак показаха, че се обичат и не могат дори да дишат един без друг.

Тачо се превърна и във всеобщ любимец, дори и след като удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева и бе изгонен заради агресивността си от Големия брат. Но заради снижения рейтинг той отново бе вкаран в Къщата и продължи играта така, както само той си я умее. Тачо се показа в светлина, в която доказа, че въпреки примитивизма си е истински и е той. Това го направи и неговата жена, красивата бивша Мис България Жени Калканджиева.