Никол Станкулова може да се похвали с наистина съвършени мерки!

Никол Станкулова разкри тайната за перфектната си форма. Красавицата, която всеки ден ни казва каква ще е прогнозата на времето по Нова телевизия винаги изглежда перфектно. Хубавицата е и част от Домсъвета на вървежното шоу ВИП Брадър – Образцов доми коментира това, което вършат съквартирантите в Къщата. Тя ще поеме и нова роля. Ог днес чаровницата ще води по новините и новия проект „Лотарията”.

Никол Станкулова разкри, че почти не спазва никакви диети. Преди е спортувала интензивно и се е палила по всяка новост в спорта. Тръгвала е към тях, след като й е го препоръчала някоя нейна приятелка. Тя определя себе си като любопитна и затова е искала да се пробва в тренировките. Но сега просто няма никакво свободно време за спорт. В къщи си има гирички и тежести, с които тренира и то от време-вавреме.

[caption id="attachment_427851" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Това е хранителният режим на Никол Станкулова[/caption]

Никол Станкулва разкри и хранителния си режим. Тя закусвала сутрин по-леко, с кисело мляко и овесени ядки. На обяд си позволяла всичко, дори и за някои недостижими неща като пици, сладкиши, торти и други вкусотии, които качват килца и трупат калории, но не и при Никол. Вечер също си хапва вредните за талията ястия, но в по-малки количества. Ако иска да по отслабне с килце-два чаровницата се отказва от сладкото и теснените работи за определен период от време.

Но признава, че може без месо, сладкиши, но не и без хляб. Тя просто го обожава и може да остане само на него, ако се наложи. Като друга храна изобщо няма да й липсва. Никол Станкулова бе една от участничките и в предишен епизод на ВИП Брадър. За този сезон тя коментира, че най-вероятния победител за нея ще е рапъра Уош МС. В него тя вижда олицетворението на младежта в страната ни, мъдрост, смелост, искреност и желание за победа.