Влади Въргала е бесен на водещия заради приказките по негов адресВлади Въргала е поредният, който се оплака от поведението на Ники Кънчев

Влади Въргала избесня жестоко срещу Ники Кънчев. Комикът научил, че водещият от самото начало го представя като абсолютен неудачник по време на всичките си лайфове. Информацията дошла лично от Кали, която, както знаете, имаше право да напуска Къщата, за да ходи по участия.

[caption id="attachment_427816" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала[/caption]

Именно по време на едно от последните си излизания, Кали разбрала по какъв начин е представен актьора в очите на зрителите. Най-вече благодарение на постоянните приказки на Ники Кънчев, че той отчаян и отказал се от живота си човек.

И естествено, побързала да каже на Влади Въргала какво се говори за него във външния свят. Актьорът бил направо потресен от факта, че Ники Кънчев упорито се опитвал да го представи като пълен неудачник. Най-обиден за комика бил факта, че нещата, които е казвал в шоуто, са били изопачени, единствено и само с цел да му бъде изграден образ на провалил се човек.

Всичко това естествено предизвиква съжаление сред зрителите, а това наранявало изключително много актьора. "Няма по-долно нещо от това да те съжаляват", категоричен е Влади Въргала.

Комикът не спирал да беснее срещу водещия на ВИП Брадър, че го е направил за посмешище и е категоричен, че няма да му го прости. Нещо повече, според запознати се очаква скандалът между Кънчев и Влади Въргала ще ескалира още повече при излизането на актьора от Къщата, задето водещият го е изкарал жалък, научиха от vsekiden.com.

"Нямам думи просто", изумен е Влади Въргала от поведението на водещия, който успя да настрои и зрителите срещу себе си с доста малоумните си на моменти изказвания.