Лиор Сушард изуми Слави Трифонов, бенда и публиката с демонстрация на четене на мисли и внушения

Менталист №1 сега в света Лиор Сушард успя да развали настроението на Слави Трифонов, като разгада и написа на лист кода на банковата му карта. След като направи това, гостът връчи листа на Дългия, който го скъса, смачка и прибра нервно в джоба на сакото си, видимо раздразнен, но и изумен. След това водещият изгуби ума и дума и няколко минути не можа да се окопити, за да продължи по сценарий шоуто си. Само повтаряше: „Ай, стига бе!” и „Не може да бъде”.

[caption id="attachment_427810" align="alignleft" width="275"]Лиор Сушард Лиор Сушард взе акъла на Слави Трифонов с менталистките си способности[/caption]

Лиор Сушард демонстрира чувство за хумор, като заяви, че след шоуто ще се отбие в банката. Тук физиономията на Дългия се опъна и той заплашително отвърна: „Да не се разхождаме на Витоша заедно”. След нелепата реплика, която гостът така и не схвана, явно някой от сценаристите на Слави Трифонов му кресна в слушалките да каже: „това е метафора” и конфузното положение беше що-годе загладено. Менталист №1 в света Лиор Сушард беше приготвил и други изненади за хората на Слави Трифонов и публиката му. Следващият герой в демонстрацията на гадателя се оказа китаристът Цветан Василев. Той бе помолен от госта да намисли една любима шлагерна песен и да я запише на един лист, който да прикрие. Цецо започна да пише, а през това време гостът грабна китарата му и почти плахо в началото, но след това сигурно изсвири първите акорди на неостаряващата балада „You Аrе Wonderful Tonight” на Ерик Клептън. Тук вече и Цецо, и Слави Трифонов, и целия бенд паднаха в туш. Последваха бурни аплодисменти и искрено възхитителни погледи.

[caption id="attachment_427811" align="alignleft" width="300"]Менталист №1 Лиор Сушард гостува за първи път у нас Менталист №1 Лиор Сушард гостува за първи път у нас[/caption]

При разговора си в шоуто на Слави Трифонов Лиор Сушард каза, че е канен в предаването на Джей Лено цели 5 пъти. „Всеки път ще го каня, докато разбера как го прави” – казвал знаменитият американски водещ. Попитан наистина как го прави, менталистът каза, че използва комбинация от езика на тялото, невербалната комуникация, сугестията и екстрасенските си качества. След като Слави Трифонов го попита дали е женен и дали не улавя всичките мисли на жена си. Лиор Сушард каза, че е женен и разказа любопитна история за запознанството си с бъдещата си съпруга. „Видях в бара непознато хубаво момиче и реших да я заговоря. Приближих до нея и й казах: „Извинявай, не се познаваме, но може ли да ти се обадя по телефона?”. А тя каза: „Ами пробвай” и аз й се обадих, ей така без да ми дава номера си”. Лиор Сушард беше гост при Слави Трифонов, за промотира шоуто си в София, което е на 15 ноември, в София Аутлет Сентър от 16 часа.

А в следващото видео Лиор Сушар назовава името на първото гадже на Лари Кинг. Така целият свят, включително и жена му, разбра, че името на момичето е Голди.