Ирена Милянкова призна мъката си по Росен Чолов - Чолата!

Моделката Ирена Милянкова не се е разделяла със съпруга си Росен Чолов-с прякор Чолата. Съпругът й бе арестуван заради престъпления. Актрисата признава, че това е бил изключително тежък и неприятен момент за нея, както и за децата им.

Ирена Милянкова каза още, че той никога не й е посягал, дори тя не помни съпруга й някога да й е повишавал и тон. Семейството им е много сплотено и се държат един за друг. Младата жена разкри още, че много силно вярва на мъжа си и го подкрепя във всичко, каквото той предприеме в името на семейството си.

[caption id="attachment_427787" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова не може да забрави ареста на мъжа си[/caption]

Моделката призна, че в този момент нейното семейство изживява изключително труден период. Но те се опитват да се съвземат и да се изправят. Преди известно време красивата моделка изгуби баща си. Но те се държат един на друг и разчитат един на друг. Огромна помощ са получили от приятелите си. Четирите й деца също активно се включват в ритъма на семейството и по-големите помагат на по-малките да се оправят.

Тя категорично отрече тиражираната клюка в медиите, че заради закъсация е започнала работа като продавачка в столичен мол. Известно време е била мениджър в гръцка фирма на известна марка луксозни облекла, които имали няколко магазина. Работата й харесала и с удоволствие би се развила в тази насока. Но на този етап повече не работи. Ирена Милянкова се е оттеглила поради различни нейни причини, но с удоволствие би работила подобна работа. В сферата на търговията й харесва най-вече общуването с хората.

За себе си моделката твърди, че няма достатъчно сили и воля да се пребори с трудностите и да успее със самостоятелен бизнес. Единствено добре и успяла се чувства само в семейството си.