Тачо бесен след изненадата, която получи в Къщата!

Тачо получи поредния шамар от организаторите на ВИП Брадър. Според мисията от снощи те трябваше да познаят някои не ласкави неща за съквартирантите си и да се доближават до зрителския вот. След като играта приключи те станаха победители. Наградата беше бира на корем и шампанско. Затова играчите впрегнаха всичко от себе си, да да се доберат до мечтаната пиячка и да продължат с купона. Те дори настръхнаха срещу плеймейтката Елена Кучкова, която отказа да играе, заради косата си.

[caption id="attachment_427779" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо побесня сериозно и скочи срещу Биг Брадър[/caption]

Този, който бе нарочен трябваше да изтърпи наказание – на главата му да се излее кофа с боя. Накрая моделката склони заради Кали и Йорданка Христова. Но какво беше разочарованието на мъжете в Къщата на ВИП Брадър, когато в Изповедалнята те откриха, че има бира, на корем, само че тя е безалкохолна. Има и вино, шампанско, само че то е за деца. Тачо на Жени Калканджиева буквално из дивя. Той не успя да се сдържи на едно място от гняв и яд. Комикът Влади Въргала също бе крайно разочарован, скапано се почувства и рапъра Уош МС.

Водещата в студиото отвън Алекс Раева не успя да се сдържи, за да се изкодоши с тях. Заради печалните им физиономии тя разказа случая как министъра на културата от второто правителство на Бойко Борисов, Вежди Рашидов отишъл да си тегли пари от банка КТБ, но останал разочарован. Тя направи паралел с напълно унилите физиономии на мъжете, които направо избесняха и после унило се проснаха на фотьойлите, защото не получипа това, което искаха и за което играха.

На последната права преди финала от Къщата на ВИП Брадър изхвърчаха милионерската щерка Ели Гигова и певицата Камелия Воче. Те получиха най-малко зрителско одобрение. Най-одобряван играч стана Влади Въргала заради сърцераздерателната история и провалите в своя живот, както и здаради това, че е харесват и одобряван заради държанието си вътре. Изненадващо в играта остана плеймейтката Елена Кучкова.

Въпреки че тя обра негативите на съквартирантите си и е една от най-глезените и изкуствени в Къщата тя остана и продължи напред. Тази вечер от Къщата буквално дни преди края на шоуто още един съквартирант ще напусне завинаги. Продуцентите на шоуто обещават още изненади буквално дни преди края, както и нова порция скандали.