Боно от U2 се отърва на косъм от смърттаБоно от U2 за малко да загине по време на полет до Берлин

Боно от U2 едва не загина по време на полет. Вокалистът на култовата ирландска банда се е разминал на косъм от смъртта по време на рутинен полет за Берлин. Изпълнителят пътувал от ирландската столица Дъблин заедно с още четирима свои приятели.

[caption id="attachment_427782" align="alignright" width="300"]Боно от U2 се отърва на косъм от смъртта Боно от U2 се отърва на косъм от смъртта[/caption]

Единствено Боно бил на борда на летателната машина от останалите членове на бандата си. Лари, Едж и Адам се качили на друг полет за немската столица. Всичко вървяло съвсем нормално докато не станала авария, причината за която все още не е изяснена. Вследствие на това задната врата на самолета, който е частен, паднала, а заедно с нея полетял и целият багаж, научиха от "Дейли Мейл", цитирани от hotarena.net.

Самият изпълнител разкри, че той и останалите хора на борда, са оцелели като почуди след аварията. Инцидентът се е случил на височина 2000 метра и със сигурност е можел да завърши с фатален край, кръстят се феновете на изпълнителя.

Който сам споделя, че осъзнава какъв невероятен късмет е извадил. "Час, след като излетяхме, се чу силен удар", разкрива Боно от U2. Никой на борда, дори и хората от екипажа обаче не разбрали какво се случва. Затова самолетът просто си продължил напред докато кацне на летището в Берлин.

Едва там станало ясно какво се е случило в действителност, а служителите на аеропорта били изумени от гледката. Боно и групата му са пътували за Берлин, за да присъстват на музикалните награди Бамби Интернешънъл, от които е трябвало да получат специален приз.

Самият им фронтмен пък е потеглил по-рано, за да се срещне с министъра на Германия за икономическото сътрудничество и развитие Герд Мюлер.