Боно от U2 едва не загина по време на полет

Боно от U2 едва не загина по време на полет
5 (100%) 1 vote

Боно от U2 се отърва на косъм от смъртта

Боно от U2 за малко да загине по време на полет до Берлин

Боно от U2 едва не загина по време на полет. Вокалистът на култовата ирландска банда се е разминал на косъм от смъртта по време на рутинен полет за Берлин. Изпълнителят пътувал от ирландската столица Дъблин заедно с още четирима свои приятели.

Боно от U2 се отърва на косъм от смъртта

Боно от U2 се отърва на косъм от смъртта

Единствено Боно бил на борда на летателната машина от останалите членове на бандата си. Лари, Едж и Адам се качили на друг полет за немската столица. Всичко вървяло съвсем нормално докато не станала авария, причината за която все още не е изяснена. Вследствие на това задната врата на самолета, който е частен, паднала, а заедно с нея полетял и целият багаж, научиха от „Дейли Мейл“, цитирани от hotarena.net.

Самият изпълнител разкри, че той и останалите хора на борда, са оцелели като почуди след аварията. Инцидентът се е случил на височина 2000 метра и със сигурност е можел да завърши с фатален край, кръстят се феновете на изпълнителя.

Който сам споделя, че осъзнава какъв невероятен късмет е извадил. „Час, след като излетяхме, се чу силен удар“, разкрива Боно от U2. Никой на борда, дори и хората от екипажа обаче не разбрали какво се случва. Затова самолетът просто си продължил напред докато кацне на летището в Берлин.

Едва там станало ясно какво се е случило в действителност, а служителите на аеропорта били изумени от гледката. Боно и групата му са пътували за Берлин, за да присъстват на музикалните награди Бамби Интернешънъл, от които е трябвало да получат специален приз.

Самият им фронтмен пък е потеглил по-рано, за да се срещне с министъра на Германия за икономическото сътрудничество и развитие Герд Мюлер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар