Слави Трифонов изненада бившата си с тузарски подарък

Слави Трифонов изненада бившата си с тузарски подарък
3 (60%) 2 votes

Слави Трифонов все още е луд по бившата си

Въпреки, че бившата на Слави Трифонов вече е семейна жена, той все още е луд по нея. Красивата Аделина Димитрова, която се ожени за Борис Солтарийски, имаше връзка със Слави Трифонов. Напористата русенка участваше в конкурса „Умна и красива“ и именно тогава пламнаха искрите между нея и Слави Трифонов. Въпреки, че Дългия беше луд по нея, връзката им не издържа дълго.

След раздялата си със Слави Трифонов, Аделина Димитрова залюби Борис Солтарийски. Преди месец красавицата го дари с дъщеричка. Малката Ема проплака в деня на музиката – 1 октомври. Въпреки, че Слави Трифонов не прояви своята щедрост, когато Борис Солтарийски и Аделина се венчаха, за раждането на малката Ема той развърза кесията.

Слави Трифонов все още е луд по Аделина и не може да я забрави, коментират започнато с аферата им. Веднага след като разбрал. че любимата му е станала майка, Дългия решил да я изненада приятно. Той й купи чисто нов джип „Порше Кайен“. Возилото струва около 200 000 лева и е подарък за младата майка от бившия й.

Слави Трифонов

Слави Трифонов купи джип на Аделина

Аделина е на седмото небе от щастие. Тя побърза да се похвали на приятелите си тузарската придобивка. Красавицата се изфука във Фейсбук с чисто новото возило, което получи като подарък след раждането на Ема.

Борис Солтарийски не бил никак очарован от щедростта на шефа си. Музикантът настоявал Аделина да върне на Слави Трифонов скъпия подарък. Русенката категорично отказала да изпълни желанието на съпруга си, заявявайки, че возилото е личен подарък за нея по повод раждането на дъщеричката им и няма намерение да го върне.

Въпреки скандала между двамата, силиконовата манекенката отказала да върне джипа на Слави Трифонов, с който не спира да се хвали във Фейсбук, пише Всеки ден.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар