Мариана Векилска е в изключително обтегнати отношения със съпруга сиМариана Векилска търпи изневерите на радио водещия Симеон Колев

Мариана Векилска преживява тежка семейна драма. Запознати със случващото се в семейството на телевизионната водеща издават, че тя и съпругът й Симеон Колев са в изключително обтегнати отношения. Двойката е заедно от около 12 години, но напоследък нещата помежду им не вървят никак добре.

[caption id="attachment_427727" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска е в обтегнати отношения със Симеон Мариана Векилска е в обтегнати отношения със Симеон[/caption]

А основната причина за това са изпълненията на доста по-младия от жена си Колев из нощните заведения в столицата. Водещият от БГ Радио редовно се възползвал от достъпа, който има, до всички светски събития, случващи се в София.

На тях мъжът на Мариана Векилска редовно свалял както по-красивите момичета от персонала за заведението, така и част от гостенките, които ловят окото, разказват шашардисани очевидци на похожденията на Колев.

С някои от тях парашутът му се отварял, с други обаче удрял на камък, разказват запознати. Свидетели споделят, че като пийне Симеон става особено агресивен и настъпателен и е спирал да настоява да се види с момичетата насаме.

Любопитното е, че самата Мариана Векилска подочувала от познати за изпълненията на мъжа си, но засега си траела, за да запази семейството им.

Близки до двойката разказват, че и телевизионната водеща носи вина за случващото се между нея и мъжа й. Векилска не спирала да натяква на половинката си, че изкарва три пъти повече пари от него и че тя е тази, която издържа семейството.

Освен това Мариана Векилска редовно оставала до късно на работа в бТВ и практически не намирала никакво време за него и децата. Това сериозно потискало Симеон, още повече, че от известно време неговата собствена кариера е в застой и той тъпче на едно място в БГ Радио, научиха от vsekiden.com.