Лили Иванова се е обзавела с уникално палто, което не се продава свободно по магазинитеЛили Иванова е платила над 300 лева само за доставката на скъпарския си кожух

Лили Иванова хвърли луди пари за палто! Примата на родната естрада се е обзавела с марково кожухче, което е част от лимитирана серия на световната марка "Марк Кауфман". Въпросният модел не може да бъде намерен свободно за продажба в магазините. Цената му пък е повече от шокираща.

[caption id="attachment_427717" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова[/caption]

За новата си покупка Лили Иванова е броила цели 25 хиляди долара! Без майтап! Естрадната ни легенда с охота се разделила с огромната сума, за да се сдобие с уникалното си палто от кожа на чинчила. Поръчката за него певицата направила още през август, а само доставката й излязла над 300 лева.

Парите обаче не са проблем за Лили, която от години се слави като една от най-богатите изпълнителки в родното звездно пространство. Слабостта й към скъпите кожени палта пък е добре известна от години. Звездата всяка година се обзавежда с поне по едно ново палто, от някой скъп бранд, въпреки че вече има десетки.

Само че за Лили Иванова палтата са не просто топла дреха, а ценна вещ, с помощта на която да демонстрира статуса си, богатството и социалното си положение, издават я близки до нея приятели. Лили Иванова се стъкна с новата си придобивка веднага след концертите си в НДК и по всичко личи, че не може да му се нарадва, видяха от hotarena.net.

Марката "Марк Кауфман" пък е сред най-популярните производители на палта в света. Връхните дрехи на бранда са винаги лимитирани серии, а в тях се кипрят световни звезди от ранга на Шер, 50 Сент и Лейди Гага.