Фенове на ВИП Брадър тотално са разочаровани от водещия Ники Кънчев

Вълната от негодувание срещу Ники Кънчев се надигна още на старта на предаването, когато Мистър „Стани богат” се опита да унизи дъщерята на Йорданка Христова – Ивана, с откровено просташки въпроси за нейната сексуална ориентация пише „Уикенд”. Тогава в рамките само на няколко минути Ники Кънчев на три пъти спомена фразата „майка на лесбийка”, изречена от пияния Евгени Минчев към Йорданка Христова, с което опита да подтикне дъщерята на естрадната певица да говори за интимния си свят. Това не се случи само благодарение на интелигентността на дъщерята на Йорданка Христова, но просташкият начин на задаване на въпроси на водещия не е секнал и той го демонстрира всеки понеделник по време на живите студия в ефира на Нова ТВ. Констатациите, които Ники Кънчев прави за участниците и техните близки, както и неприкритото злорадство, което водещият демонстрира при всяка словеса разправия, придружена с гнусни квалификации към някой от „звездните” съквартиранти, са меко казано покъртителни.

[caption id="attachment_427709" align="alignleft" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев забрави за добрите обноски[/caption]

„Кой ви готви, кой ви чисти? В такава мръсотия ли живеете?”, „И навън ли се псувате така? Биете ли се често?”, „Имаш страхлив поглед, това всички го установихме на какво се дължи” – това са само малка част от въпросите, с които Ники Кънчев се обръща към участниците от „ВИП Брадър”. Освен това водещият откровено взима страна в спорове и опитва да налага грубо мнението си на продуцентите, а когато изтърве юздите и манипулацията му не минава, безпардонно сменя темата – коментира изданието. Така се случи и при последното живо предаване този понеделник, когато журналистът Антон Стефанов повдигна темата за манипулативните видеопрезентации на номинираните за изгонване. Неочаквано за Ники Кънчев тезата на светския журналист подкрепиха всички останали защитници на ВИП съквартирантите, което видимо ядоса водещия. Злощастният финал на водещия обаче бе при излизането на Иво Аръков, към когото странно защо водещият подходи снизходително и пренебрежително. „Аз ще говоря, а ти прави гримаси” – опита се да се изгаври с актьора Ники Кънчев.