Мария Илиева се изложи

Мария Илиева се изложи
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева е изложи в Х-Фактор

Мария Илиева се изложи с участието си като ментор в Х-Фактор. Маги Халваджиян е бесен на изпълнителката и от сега се зарича, че това е последният сезон, в който тя се изявява като ментор на формата. Причината за гнева му е отношението на Мария Илиева към работата й във формата.

Изпълнителката нехае за участниците в отбора й това е повече от ясно. Неслучайно най-много отпаднали и този сезон има именно от отбора на Мария Илиева. Заради незаинтересоваността на певицата, Х-Фактор е пред провал, тъй като отборът й е на път да остане без участници.

Запознати коментират, че единственото, което интересува Мария Илиева е с какъв тоалет и с каква прическа ще се появи в поредното живо предаване. Тя постоянно закъснявала за репетициите и не обръщала никакво внимание на отбора си. Това обяснява слабите резултати на участниците от нейния отбор.

Мария Илиева

Мария Илиева си навлече гнева на феновете си

Мария Илиева дори не се постара при избора на момичета и момчета за отбора си. Поведението й ощети много таланти, които отпаднаха преждевременно заради нейното несериозно отношение.

Певицата постоянно обвинявала за неуспехите на отбора си стилистите, режисьорите и музикалните педагози. Според нея те са виновни за неуспеха на отбора й.

Не само продуцентите на Х-Фактор са бесни на Мария Илиева, но и феновете й, който я засипват с гневни коментари в нета. Те са възмутени от любимката си, за която от значение е само задоволяването на собственото й его,  но не и таланта на участниците във формата.

В интернет пространството вече са сформирали няколко групички от зрители на формата, които настояват Мария Илиева да бъде отстранена от менторския екип. Според мълвата, нейна заместничка в следващия сезон ще бъде вероятно Алекс Раева, която в момента е водеща на формата, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар