Емануела е приета в болница

Емануела е приета в болница
4.5 (90%) 2 votes

Бременната в седми месец Емануела е била приета в болница

Фолк певицата Емануела, която е бременна в седмия месец, е била приета в болница на сутринта след поредното си участие. Чалгаджийката имала участие в провинцията по време, на което й прилошало. Според запознати, Емануела получила силни контракции и едва издържала по края на участието си. На сутринта певицата потърсила медицинска помощ. Тъй като състоянието е било обезпокоително е била приета в болница.

Емануела отложила посещението при личния си гинеколог, тъй като от първата си бременност знае, че подготвителните контракции в третия семестър са напълно нормални. Но тъй като те продължили повече от обичайното, изплашената до смърт Емануела потърсила медицинска помощ.

Емануела

Емануела е била приета в болница

Тъй като резултатите от ехографското изследване били обезпокоителни, Емануела е била приета в болницата. Изпълнителката отказала да остане в болницата за по-дълъг период и е била изписана  с уговорката, че ще преустанови участията и ще си почива повече.

Лекарите я предупредили, че има опасност да роди по-рано от термина и затова трябва да си не се преуморява. Причина за болезнените и продължителни контракции на Емануела са стресът и напрежението, на които тя е подложена през последните месеци.

Приятелки на чалга изпълнителката са притеснени за нея и коментират, че тя не е спряла да работи, откакто е разбрала, че ще става майка. Участията на Емануела били планирани до края на месец декември. Причината тя да работи до последно е, че откакто бащата на Митко Динев разбрал, че ще става дядо е спрял финансовата издръжка на сина си. Върху плещите на Емануела пада цялата тежест на финансовата издръжка на бъдещото й семейство с Митко Динев.

Бащата на милионера не може да приеме факта, че сина му е решил да свие семейно гнездо с чалга изпълнителка, а не с жена с неговото потекло. Това е причината бизнесменът от Бургас да спре изцяло издръжката на сина си. Тъй като Митко отдавна не разчита на финансовата подкрепа на баща си, Емануела била принудена да работи, въпреки напредването на бременността й, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар