Вихра Петрова призна болката си от развода с Иван Христов!

Вихра Петрова се ожали, че само тя от фамилията й се е развела. Бившата водеща Вихра Петрова е неудачницата в рода си, където всички си имат бракове и дори дългогодишни семейства. Например нейните баба и дядо, които са по на осемдесет и пет години имат дългогодишен брак от шейсет и пет години. В брачен съюз от много години са и нейните родители, които не се разделяли и за миг.

Бившата половинка на продуцента Иван Христов вече е от няколко години с колежката й Ирина Тенчева и въпреки слуховете за раздяла продължават да съжителстват заедно. Дори опосума й предложи брак, а според упоритата мълва двамата са си казали вече заветното „да” в чужбина.

[caption id="attachment_427674" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова съжалява, че само тя в рода си е разведена и сама[/caption]

Не само родителите и нейните баба и дядо са в дългогодишен брачен съюз помежду си. Пред няколко дни само тяхната внучка ги поздрави във Фейсбук с дългогодишния си брак и им пожела да са живи и здрави.

Здрави семейни отношения имат и нейните братовчеди, както и сестра й със зет й.

На този етап единствено Вихра Петрова има разбито семейство. Бракът й с Иван Христов не продължи дълго, но от него те имат прекрасна дъщеря Ава. На този етап Вихра Петрова желае да обръща повече внимание на дъщеря си и да развива кариерата си. Твърди, че все още е е срещнала човека, нейния човек, който й е отреден от съдбата. И с който тя мечтае да остарее, но не спира да вярва, че и това ще се случи в най-скоро време.

Вихра Петрова направи една обиколка из различни европейски страни тази година. Тя не спира да се надява, че обичта ще дойде и при нея. Засега обаче раздялата между нея и Иван Христов тя не счита за особено голямо зло, нито за прецедент. Убедена е, че човекът, специалния човек, който е отреден само за нея тя ще го срещне и остарее с него.