Калканджиева с нов ултиматум от Маргина

Калканджиева с нов ултиматум от Маргина
4 (80%) 2 votes

Красимир Маргина постави нов ултиматум на Калканджиева

Евгения Калканджиева получи нов ултиматум от Красимир Маргина, по-известен като Големия Маргин. Според мълвата, мафиотът заповядал на модната шефка да се събере със съпруга си Тачо и да си избие от главата всички мисли за развод с него. Освен това Маргина поставил още един ултиматум на Калканджиева, а именно да зареже Кела.

Връзката на модната шефка с мафиота е причината за допълни дразги в СИК, тъй като Маргина, който е на върха на пирамидата е против подчинения му Кела да има връзка с Калканджиева. Както вече стана ясно, именно Големия Маргин е причината модната шефка да обвърже живота си с никому неизвестния Тачо.

Красимир Маргина имал единствена цел, а именно да отвлече вниманието от Калканджиева във връзка с водените срещу него дела.

Калканджиева

Калканджиева с пореден ултиматум от Маргина

Мафиотът учредил брака й с Тачо, тъй като една омъжена жена с дете не би привлякла толкова вниманието върху себе си и скандалните връзки на агенцията й с ъндърграунда, отколкото една свободна дама, чието име постоянно е в епицентъра на скандала. Маргина успя да постигне целта си. След като Калканджиева се задоми спекулациите по неин адрес относно служебните и личните й ангажименти с него, се преустановиха.

Сега покрай участието на Калканджиева във ВИП Брадър медиите отново започнаха да ровят в личния й живот и най-вече във връзките й с подземния свят. Засиленият медиен интерес към Калканджиева е причината за гнева на Големия Маргин, който постави ултиматум на модната шефка да сложи край на връзката си с Кела и да закрепи брака си с Тачо.

Според мълвата, именно Големия Маргин е в основата на завръщането на Тачо във ВИП Брадър. Мафиотът е налял голяма сума пари във формата и затова неверният съпруга на Калканджиева беше върнат в Къщата, въпреки че това противоречи на правилника на формата, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар