Алисия съобщи най-невероятната новина на Ники Михайлов след 3-годишна връзка!

Алисия е дала дългоочакваното обещание на Ники Михайлов. Националният ни вратар отдавна мечтае да си има наследник от поп фолк певицата Алисия. Досега обаче обстоятелствата не предполагаха подобна сериозна крачка. Връзката им, която е на три години търпеше и върхове и спадове. Бившата половинка на Валери Божинов не беше сигурна във верността на своя любовник.

А и сина на Боби Михайлов дълго се дърпаше от сериозен ангажимент, каквото е отглеждането на едно дете. Въпреки разделите, които се разнасяха из публичното пространство и изневерите на футболиста връзката им оцеля и най-вероятно вече се заздрави. Затова и момента е настъпил, а певицата на „Ара мюзик” е обещала да зарадва своя любим с бебе. Въпреки че Ники Михайлов е неразделен със сина на певицата от колегата му и настоящ съпруг на Николета Лозанова, той си мечтае за собствено дете. В момента Ники Михайлов пази вратата на турския отбор в Местин.

[caption id="attachment_427659" align="alignright" width="300"]Алисия Ники Михайлов още не може да повярва на решението на Алисия, умира от щастие[/caption]

Затова той има на разположение разкошна къща с уникална лимонова градина, където покани да живее при него и поп фолк дивата Алисия. Тя прие с готовност, а Ники непрекъснато се фука с великолепния си дом във Фейсбук. Затова според вратаря момента е повече от подходящ и той е щастлив, че певицата е обещала да изпълни мечтата му за ново попълнение на семейството.

Алисия също си мечтаеше отдавна за това. Певицата така и не е минала под венчило, нито с първия си мъж, нито с Ники Михайлов. Но желанието на вратаря да си има свой наследник все пак я окуражило, че в един момент той все пак ще направи и другата крачка. А тя е да осъществи огромното желание на любимата си Алисия да се види в бяла булчинска рокля и да чуе заветното „да” вече като законна двойка.