Иво Аръков за пръв път повдигна завесата над връзката си с щерката на СтоичковИво Аръков не поддържа никаква връзка с бившата си половинка

Иво Аръков най-накрая повдигна завесата над връзката си с Мика Стоикчова. И по-конкретно над неочакваната им раздяла, която буквално хвърли в шок феновете и на двамата. Оказа се, че слуховете, че в краха на връзката им е намесен трети човек, са напълно верни.

[caption id="attachment_427661" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков[/caption]

Този човек обаче не е бащата на Мика - Христо Стоичков, както повечето хора мислеха. Напротив, Камата нямал нищо против връзката на щерка си с актьора, когото даже одобрявал за зет. Легендарната осмица дори свързал Иво Аръков с с известна фигура от шоубизнеса в САЩ, в случай, че актьорът реши да последва Мика в Америка и да се развива зад граница.

Стоичков дори го закачил, че ако беше футболист, щеше да е още по-лесно да го уреди в страната на неограничените възможности. Съпругата му Мариана обаче - майката на Мика, никак не одобрявала връзката на дъщеря си със звездата от "Фамилията". Според госпожа Стоичкова актьорът е с Мика изцяло от користни подбуди и чувствата му към нея не са искрени.

Затова Мариана не спирала да говори на дъщеря си срещу избраника й и да се меси във връзката им. И в крайна сметка усилията й сполучили. Двамата се разделиха, въпреки, че се кълняха колко голяма и неразрушима е любовта им.

Явно обаче чувствата им не са успели да издържат на натиска на майката, коментират форумци. Към днешна дата вече бившите влюбени не поддържат никакъв контакт, научиха от vsekiden.com.

Малко след раздялата им Мика реши да се върне окончателно в САЩ, а Иво Аръков избра да остане в България, където до преди няколко дена беше част от съквартирантите във ВИП Брадър.